IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages V  < 1 2 3 4 5 > »   
Closed TopicStart new topic
> Cu ce te-ai innoit petru bucatarie
fortelady
post Jan 27 2008, 11:06 PM
Post #21

Musafir

noi am fost la ikea.
am luat printre altele niste boluri mici-mici de pus sos in ele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jan 27 2008, 11:24 PM
Post #22

Musafir

misssn, eu tare bine ma impac cu seringa aia, nu o folosesc numai la ornat, ci si la facut choux-uri, eclere, etc.

forte, mi-ai adus aminte ca trebuie sa ma trag si eu o fuga la Ikea (cred ca n-am mai fost de 10 ani (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ) sa-mi iau tot cacatele de-astea mici de pus sosuri sau alte minunatii in cantitati mici in ele, direct pe farfurie.

+Quote Post
kalua
post Feb 7 2008, 01:12 AM
Post #23

Musafir

Nu-ti lua, missn, nu-i buna. Tot aia din tabla, mare, ceva de genul asta, e sfanta
(IMG:http://www.toepfe.de/out/oxbaseshop/html/0/dyn_images/1/55800_250_p1.jpg)

+Quote Post
kalua
post Feb 7 2008, 12:07 PM
Post #24

Musafir

Am eu una de-aia cu placute, nu s-au rupt, e chiar ok daca vrei sa razi o bucatica de usturoi, de ghimbir, dar si numai la un morcov intreg (si pentru un singur morcov nu scoti robotul) freci pe bucatica aia de placuta de-ti sar ochii.

+Quote Post
pescarush
post Feb 10 2008, 05:45 AM
Post #25

Musafir

sunt mandra de noua achizitie.

(IMG:http://i130.photobucket.com/albums/p248/corinka_m/esspresomachine0003_r1.jpg)

face espresso si cappuccino, e un no name, dar pentru pretul platit, macar un an tot ma tine (ca are garantie un an) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
am incercat-o cum am ajuns acasa, am facut espresso, de aia n-am somn acum. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
pescarush
post Feb 10 2008, 03:18 PM
Post #26

Musafir

cum sa nu, misssn? sunteti toate invitatele mele la cafea! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
irinica, nici eu nu prea fac economie la cafea. e foarte importanta pentru mine. am trecut de cateva luni la cafea organica, columbiana. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

This post has been edited by pescarush: Feb 10 2008, 03:20 PM

+Quote Post
contraste
post Feb 10 2008, 03:32 PM
Post #27

Musafir

Am fost la Billa si la un pet shop şi am cumpărat cam ce ar trebui pentru Michişor care va īmplini anii īn curānd. Adică 21 de ani, este o vārstă pentru o pisică!
Vă arăt numai lumānărelele! (Deocamdată!)

(IMG:http://i60.photobucket.com/albums/h6/contraste/lumanari.jpg)

+Quote Post
pescarush
post Feb 10 2008, 03:43 PM
Post #28

Musafir

wow, contraste! sa-ti traiasca pisicuta! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)

+Quote Post
contraste
post Feb 10 2008, 04:32 PM
Post #29

Musafir

Īncă nu, īncă nu ura!
Am īnceput să pregătesc doar! Pun şi poze!

+Quote Post
Andreea_M
post Feb 13 2008, 12:07 AM
Post #30

Musafir

wow contraste! 21??? suuuuuuperrrrr!

in alta ordine de idei - care aveti aparat de facut paine?
mi-a tunat sa-mi iau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si imi tot susura mama la ureche (telefon) cu orice ocazie - cat de bun e, si ce bine ar fi sa mai mananc si eu paine din cand in cand (mananc paine odata pe luna, daca o fi si atunci...). as lua 2, sa aiba si ea unu, ea ne mai face paine de casa din cand in cand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si nu as vrea sa se mai chinuie cu framantatul ala

+Quote Post

14 Pages V  < 1 2 3 4 5 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 12:10 PM