IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Closed TopicStart new topic
> Cu ce te-ai innoit petru bucatarie
kalua
post Feb 27 2008, 08:31 PM
Post #31

Musafir

Ce? Ce? Spune aici tot!
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 15 2008, 10:05 PM
Post #32

Musafir

Sa te faca fericite oalele astea! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu mi se par deloc scumpe, chiar ai facut o afacere buna. Eu cred c-am sa mor cu oalele pe care le am, sunt tot de-astea cu garantie pe viata si arata dupa 10 ani ca noi-noute.
Tigaia aia-i de crepes, aici au si si o chestiuta de lemn cu care se intinde aluatul extrem de subtire, asa, ca la crepes adevarate. Ai si tu bastonas?
(IMG:http://www.cookplanet.com/catalog/images/3272342130234.jpg)

Vreau si eu chestii pentru bucatarie! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 15 2008, 10:21 PM
Post #33

Musafir

Eu mi-am luat oale smaltuite cand am venit aici, de-alea cu flori pictate pe ele. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca alea erau ieftine. Da' si-au facut treaba, din punctul asta de vedere nu pot spune nimic.

+Quote Post
kalua
post Mar 15 2008, 10:39 PM
Post #34

Musafir

Vezi ca-i post, n-ai voie sa spargi bani de-aiurea! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Oalele astea bune de inox consuma mai putin curent, tin mancarea mult mai mult calda, ce mai, sunt superioare celor simple de inox. Si capacele inchid ca lumea. Éu mai am chestii auxiliare folositoare la setul de oale - recipient pentru pentru bain marie, razatoare care se pune pe oala si acum nu mai stiu ce. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 15 2008, 10:55 PM
Post #35

Musafir

Huo, pacatoaso! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Acum serios, cred ca astea scumpe de inox nu-s bune pentru plita cu gaze, adica nu faci nicio afacere cu ele. Chestia misto la gaz e ca asa cum reglezi flacara, asa ajunge in secunda doi la continutul olii. Pe cand astea cu fund foarte gros mentin caldura. La gaze-s foarte bune si wok-urile ieftine si subtiri, chiar mai bune decat altele cat costa inzecit, da-s puse pe-o plita electrica.

+Quote Post
kalua
post Mar 15 2008, 11:17 PM
Post #36

Musafir

Poti sa-ti iei si de inox, dar nu de-alea scumpe. Poti ramane linistita si la alea emailate. Mare noroc aveti cu gazele, zau asa! Ceva mai bun si fin nu exista.

+Quote Post
krikstian
post Mar 23 2008, 07:42 PM
Post #37

Musafir

burlanul pentru hota se pune? ca e tot la capitolul bucatarie! Si un cuptor cu microunde pentru facut pizza, ma uit ca papagalul ala cum se ,,lumineste,, si se invirte farfuria aia...

+Quote Post
roxanica10
post Mar 23 2008, 09:37 PM
Post #38

Musafir

Am cumparat zilele astea: cuptor incorporabil Franke cu gaz, hota telescopica Beko, chiuveta cu 2 cuve de la Franke.
Urmeaza frigider Ariston si plita Franke.

+Quote Post
kalua
post May 3 2008, 09:50 PM
Post #39

Musafir

Stiu ca ai sa te bucuri de ele! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu n-as mai folosi alte pensule si spatule. Masuri de silicon n-am, ca nu-mi trebuie, iar la manusile alea m-am codit si eu, nu le-am luat pana la urma pentru ca ocupa mai mult loc decat alea normale. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Am fost si eu azi in magazine de mobile si am tot dat tarcoale unor farfurii. Pana la urma le-am lasat acolo din motive de pret, erau reduse la 40 euro bucata. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar tot imi fac damblaua odata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 2 2008, 11:42 PM
Post #40

Musafir

Doua tavi rotunde din aluminiu, una cu diametrul de 36cm, cealalta 40 cm. Pentru chestii orientale, baclavale, cataif & co.

+Quote Post

14 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 05:51 PM