IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Closed TopicStart new topic
> Cu ce te-ai innoit petru bucatarie
kalua
post Sep 15 2008, 06:11 PM
Post #51

Musafir

Vin acasa si nici n-apuc bine sa ma descalt in hol ca vine Mr. kalua cu o cescuta de espresso si mi-o baga sub nas, sa gust cafeaua. Huo, ca doar nu dau turcii ii spun, stai sa intru macar in casa, el nu si nu. Intru si ce vad tronand in mijlocul sufrageriei?
(IMG:https://www.mycoffeemachine.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/2b32e6fc0244f8357f29d442296caf21.jpg)

Aha, zic, si cu masina care o avem ce facem?
O lasam acolo, zice el, asta-i de rezerva. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (Fie vorba intre noi, avem si una de rezerva, dar a zis ca aleia ii face vant).
Go to the top of the page

+Quote Post
ToothFairy
post Sep 15 2008, 06:23 PM
Post #52

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

S-o folositi sanatosi si fara tensiune ridicata !:)

+Quote Post
kalua
post Sep 15 2008, 06:31 PM
Post #53

Musafir

Multumesc, noi cu tensiunea n-avem probleme (doar sa fie prea mica, eventual). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
bulina
post Sep 15 2008, 06:46 PM
Post #54

Musafir

super! sa-l folositi cu placere!!!

Viu si eu la o cafea d-aia:)

+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 15 2008, 08:38 PM
Post #55

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

E plin de surprize mr. kalua. Ce fain expressorul. Da si eu vreau cafea din aia. Iti deschizi cafetarie kalua, ne primesti?:-)

Si eu mi-am luat o "rozatoare" in concediu si mi-as mai lua una d-asta singulara.
Prima achizitie pt. bucatarie in urmatoarea perioada sper sa fie un malaxor.

+Quote Post
kalua
post Sep 19 2008, 06:58 PM
Post #56

Musafir

Usa mea-i deschisa intotdeauna iubitoarelor de-o cafea buna, voi trebuie numai sa intrati. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Asta-i nebun la cap, l-am trimis sa ia un mar, o ceapa, o ciupercuta si el imi bine acasa si cu
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Shopping/IMG_9244.jpg)

+Quote Post
Cleo
post Sep 19 2008, 07:34 PM
Post #57

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

deci desertul w-end-ului e savarina!

sa le manjiti cu placere (miss Nina si tu)

+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 19 2008, 10:42 PM
Post #58

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

In loc sa te bucuri ca e cu initiativa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , i s-o fi facut pofta de savarine si s-a gandit si la Nina ca tot ii place sa faca prajituri, i-a luat si ei niste forme.
Paleta de adunat crema de pe castron e unul dintre instrumentele mele preferate cand fac dulciuri, va dati seama ca ling cremele care-mi ies bune din castron am o adevarata placere cand fac asta. Endorfila X e in extaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Sep 19 2008, 10:49 PM
Post #59

Musafir

Forma de savarine cica-i de doughnuts. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu asa ceva nu fac, ori o da inapoi, ori trebuie sa vad eu cui i-o dau. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
Paletica-i aia buna, nu zic nu nici daca am 10, ca tot le folosesc la ceva, le bag in masina de spalat si daca-mi trebuie imediat alta nu stau sa le spal cu mana (mai am cel putin 3).
Si tava aia cu acoperitoare e buna tare pentru cand fac prajitura care trebuie plimbata undeva. De asta chiar ma bucur.
Celelalte trebuie sa vad pe unde le bag, la mine-i arhiplin. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Sep 20 2008, 09:42 AM
Post #60

Musafir

f misto

This post has been edited by LostWhispers: Sep 20 2008, 09:42 AM

+Quote Post

14 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 11:26 PM