IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Closed TopicStart new topic
> Cu ce te-ai innoit petru bucatarie
Roxana_
post Oct 25 2008, 06:58 PM
Post #71

Musafir

Sa-l folosesti cu placere! Eu n-am asa ceva in bucatarie, inca (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Oct 25 2008, 08:50 PM
Post #72

Musafir

Pentru chestii pana-n 30-40g eu una folosesc cantarul digital pentru scrisori. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
MadutZ15
post Oct 26 2008, 03:09 PM
Post #73

Musafir

Cantarul tau Cleo seamana perfect cu al mamei, poate e putin mai mic al mamei. E foarte practic (din ce zice mami).

+Quote Post
kalua
post Oct 29 2008, 09:09 AM
Post #74

Musafir

Si eu am dintr-astea, chiar etans nu sunt, dar se pastreaza mai mult timp proaspete, intr-adevar.
Tu nu "lucrezi" cu Tupperware?

+Quote Post
happyCat
post Oct 31 2008, 11:38 AM
Post #75

Musafir

Cleo si Kalua, pungile de cereale deschise se pot prinde cu o clama care strange foarte tare si astfel raman proaspete multa vreme. Se gasesc la Ikea pungi cu clame sau clestisori din astia, nu stiu cum sa le zic. Sunt de mai multe dimensiuni.

+Quote Post
happyCat
post Nov 4 2008, 04:33 PM
Post #76

Musafir

Da, Cleo, la aia ma refer. Mie mi se pare mai mult de furca sa pun totul in cutii de plastic, si oricum nu sunt la vedere, le bag in dulap sau in camara.

Faine tare formele pentru muffins.

+Quote Post
pescarush
post Nov 23 2008, 07:16 PM
Post #77

Musafir

Eu mi-am luat un wok saptamana asta. Cand apuc, ii fac si o poza.

+Quote Post
pescarush
post Dec 1 2008, 03:18 AM
Post #78

Musafir

Cleo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) faina experienta.
Acum ti-am vazut urarea, mersi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si tu sa bucataresti cu spor cu ajutorul noilor achizitii.
Wok-ul meu e luat din Loblaws (nu e din fonta, ci genul ala de teflon, nu stiu cum sa-l descriu), inca nu l-am folosit, doar l-am spalat (in masina de spalat vase). Crezi ca trebuie sa-l ung si eu cu ulei si sa-l incing? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 1 2008, 10:01 AM
Post #79

Musafir

Sa le stapanesti cu bucurie, cleo!
Si wokul meu e din fonta, cred ca are 5 kg. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si e singura oala pe care n-o bag la masina de spalat si nici detergent de vase nu vede.

+Quote Post
Roxana_
post Dec 1 2008, 02:31 PM
Post #80

Musafir

Mama Cleo, dar chiar c-ai plecat cu magazinul in traista (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Sa le folosesti cu placere si sa ne arati si noua ce iese din manusitele tale, ajutata de aceste ustensile.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

14 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 06:08 AM