![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
Post
#91
|
Musafir ![]() |
Cum adica sa-l setezi? Si cand e gata carnea piuie, sau cum? Pune aici o pozica, please. M-am mai uitat si eu pe la termoetre dintr-astea, dar cred ca inca nu i-a venit timpul, se pare. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
Post
#92
|
Musafir ![]() |
Sa le folosesti cu placere Teo!
Am si eu vreo 2 seturi de vase de yena, ambele primite de la nasi. Desfacator ca al lui Bleky ne-am luat si noi din State si mi se pare super ok, adica nu franjureaza capacul, doar ca-l las' pe barbata-miu sa se ocupe de sportul asta. Termometrul lui Cleo mi se pare tare istet, doar ca eu nu prea gatesc vita (stiu ca acolo e mai delicat cu temperatura). Imi plac formele Kaluai de fursecuri. |
|
|
![]()
Post
#93
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
sa le stapanesti bucuroasa!
ramasesem restanta cu un rapsuns pt 3A, cu chestia rosie pt hamburgheri. Ii pun cutiuta pt explicatii (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/h22004/102_4898.jpg) apoi am prin dulap de mai demult o chestioara care taie cartofii pai si azi mi-am adus aminte de ea. E grozava! S-a distrat si zana de numa' ca ea i-a trecut prin lame. Cam asa: (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/h22004/102_4899.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/h22004/102_4901.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/h22004/102_4902.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#94
|
Musafir ![]() |
Asta da achizitie, MoN! Eu folosesc de aparatul in sine ("taietorul") aproape zilnic, cu el nimicesc ceapa pentru mancaruri. (Al meu e alta firma, un no name, si n-are telul si blenderul ala, ci o chestie de taiat de felii si "dat pe razatoare", dar e aparatul cel mai folosit in bucatarie, fara doar si poate).
Sa te tina cat mai mult ca sigur il vei iubi! |
|
|
kalua |
![]()
Post
#95
|
Musafir ![]() |
Auci, cleo, degetelul zanicii!
Mi-am tras in sfarsit o tigaie de fonta, emailata. Are garantie 10 ani, diametrul de numai 24 cm si cantareste fara capac 2,7 kg. N-am incercat-o, nici nu i-am facut curatirea de inceput, dar simt c-o sa avem o relatie speciala multe decenii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Shopping/IMG_0384.jpg) |
|
|
Roxana_ |
![]()
Post
#96
|
Musafir ![]() |
Cand m-oi apuca de gatit mai serios (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , o sa-mi iau si eu un robotel din ala ca al vostru.
Pana una alta, mi-am luat tava de briose de la Ikea si e din teflon. Pot pune compozitia direct sau trebuie sa dau cu ulei si sa folosesc si hartie din aceea speciala? Si am gasit si-o folie pentru pus pe in sertare la bucatarie, de care-mi povestea Stoinici mai demult. |
|
|
kalua |
![]()
Post
#97
|
Musafir ![]() |
Taiatoare Börner, Pink? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Rox, trebuie sa ungi tava chiar daca pui formele de hartie in ea. Mi-am luat ieri al treilea taietor de usturoi dintr-asta (celelalte doua pe care le-am detinut au dat ortul popii in timp), mi se pare cel mai bun aparatel (zdrobitorul omoara usturoiul (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ) (IMG:http://ecx.images-amazon.com/images/I/31Mm90JU46L._SL500_AA240_.jpg) (IMG:http://www.shop.medison.org/bilder/knobi_detail.jpg) |
|
|
angeldust |
![]()
Post
#98
|
Musafir ![]() |
Eu maruntesc usturoiul in rasnita de cafea de la robotul de buctarie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Iese foooarte fin, numa bun de mujdei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#99
|
Musafir ![]() |
Si eu folosesc robotul cand e vorba de mai mult usturoi. Dar de cele mai multe ori imi trebuie exact un catel si nu se face foarte bine in el, il alearga pe-acolo si nu-l taie deloc uniform. In plus cat mai ramane lipit de peretii robotului...
Pentru mujdei il fac chiselita in mojar, cu sare, oricum nu-l tai. |
|
|
Roxana_ |
![]()
Post
#100
|
Musafir ![]() |
Kalua, mersic de raspuns.
Pentru usturoi am si eu mojar sau un aparat de zdrobit, destul de istet, luat de prin Slovacia. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:19 PM |
|