![]() ![]()  | 
	
| pescarush | 
			
			  Dec 9 2008, 01:56 AM
			
				 Post
					#91
					
				
			 
		 | 
	
| 
        	
				
        			 Musafir  | 
       
			
			 
				Cum adica sa-l setezi? Si cand e gata carnea piuie, sau cum? Pune aici o pozica, please. M-am mai uitat si eu pe la termoetre dintr-astea, dar cred ca inca nu i-a venit timpul, se pare.  (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) 
				
				
				
			 
			
			
					
		 | 
	
| 
			
			 | 
	|
| Roxana_ | 
			
			  Dec 9 2008, 10:04 AM
			
				 Post
					#92
					
				
			 
		 | 
	
| 
        	
				
        			 Musafir  | 
       
			
			 
				Sa le folosesti cu placere Teo! 
			
			
					
		Am si eu vreo 2 seturi de vase de yena, ambele primite de la nasi. Desfacator ca al lui Bleky ne-am luat si noi din State si mi se pare super ok, adica nu franjureaza capacul, doar ca-l las' pe barbata-miu sa se ocupe de sportul asta. Termometrul lui Cleo mi se pare tare istet, doar ca eu nu prea gatesc vita (stiu ca acolo e mai delicat cu temperatura). Imi plac formele Kaluai de fursecuri.  | 
	
| 
			
			 | 
	|
			
			  Dec 15 2008, 12:34 AM
			
				 Post
					#93
					
				
			 
		 | 
	|
| 
        	
				
        			 moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34  | 
       
			
			 
				sa le stapanesti bucuroasa! 
			
			
					
		ramasesem restanta cu un rapsuns pt 3A, cu chestia rosie pt hamburgheri. Ii pun cutiuta pt explicatii (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/h22004/102_4898.jpg) apoi am prin dulap de mai demult o chestioara care taie cartofii pai si azi mi-am adus aminte de ea. E grozava! S-a distrat si zana de numa' ca ea i-a trecut prin lame. Cam asa: (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/h22004/102_4899.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/h22004/102_4901.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/h22004/102_4902.jpg)  | 
	
| 
			
			 | 
	|
| kalua | 
			
			  Dec 15 2008, 11:09 AM
			
				 Post
					#94
					
				
			 
		 | 
	
| 
        	
				
        			 Musafir  | 
       
			
			 
				Asta da achizitie, MoN! Eu folosesc de aparatul in sine ("taietorul") aproape zilnic, cu el nimicesc ceapa pentru mancaruri. (Al meu e alta firma, un no name, si n-are telul si blenderul ala, ci o chestie de taiat de felii si "dat pe razatoare", dar e aparatul cel mai folosit in bucatarie, fara doar si poate).  
			
			
					
		Sa te tina cat mai mult ca sigur il vei iubi!  | 
	
| 
			
			 | 
	|
| kalua | 
			
			  Dec 15 2008, 08:24 PM
			
				 Post
					#95
					
				
			 
		 | 
	
| 
        	
				
        			 Musafir  | 
       
			
			 
				Auci, cleo, degetelul zanicii! 
			
			
					
		Mi-am tras in sfarsit o tigaie de fonta, emailata. Are garantie 10 ani, diametrul de numai 24 cm si cantareste fara capac 2,7 kg. N-am incercat-o, nici nu i-am facut curatirea de inceput, dar simt c-o sa avem o relatie speciala multe decenii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Shopping/IMG_0384.jpg)  | 
	
| 
			
			 | 
	|
| Roxana_ | 
			
			  Dec 21 2008, 01:44 PM
			
				 Post
					#96
					
				
			 
		 | 
	
| 
        	
				
        			 Musafir  | 
       
			
			 
				Cand m-oi apuca de gatit mai serios (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , o sa-mi iau si eu un robotel din ala ca al vostru. 
			
			
					
		Pana una alta, mi-am luat tava de briose de la Ikea si e din teflon. Pot pune compozitia direct sau trebuie sa dau cu ulei si sa folosesc si hartie din aceea speciala? Si am gasit si-o folie pentru pus pe in sertare la bucatarie, de care-mi povestea Stoinici mai demult.  | 
	
| 
			
			 | 
	|
| kalua | 
			
			  Dec 28 2008, 12:34 PM
			
				 Post
					#97
					
				
			 
		 | 
	
| 
        	
				
        			 Musafir  | 
       
			
			 
				Taiatoare Börner, Pink? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)   
			
			
					
		Rox, trebuie sa ungi tava chiar daca pui formele de hartie in ea. Mi-am luat ieri al treilea taietor de usturoi dintr-asta (celelalte doua pe care le-am detinut au dat ortul popii in timp), mi se pare cel mai bun aparatel (zdrobitorul omoara usturoiul (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ) (IMG:http://ecx.images-amazon.com/images/I/31Mm90JU46L._SL500_AA240_.jpg) (IMG:http://www.shop.medison.org/bilder/knobi_detail.jpg)  | 
	
| 
			
			 | 
	|
| angeldust | 
			
			  Dec 28 2008, 02:11 PM
			
				 Post
					#98
					
				
			 
		 | 
	
| 
        	
				
        			 Musafir  | 
       
			
			 
				Eu maruntesc usturoiul in rasnita de cafea de la robotul de buctarie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)  Iese foooarte fin, numa bun de mujdei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 
				
				
				
			 
			
			
					
		 | 
	
| 
			
			 | 
	|
| kalua | 
			
			  Dec 28 2008, 03:37 PM
			
				 Post
					#99
					
				
			 
		 | 
	
| 
        	
				
        			 Musafir  | 
       
			
			 
				Si eu folosesc robotul cand e vorba de mai mult usturoi. Dar de cele mai multe ori imi trebuie exact un catel si nu se face foarte bine in el, il alearga pe-acolo si nu-l taie deloc uniform. In plus cat mai ramane lipit de peretii robotului... 
			
			
					
		Pentru mujdei il fac chiselita in mojar, cu sare, oricum nu-l tai.  | 
	
| 
			
			 | 
	|
| Roxana_ | 
			
			  Dec 28 2008, 06:02 PM
			
				 Post
					#100
					
				
			 
		 | 
	
| 
        	
				
        			 Musafir  | 
       
			
			 
				Kalua, mersic de raspuns. 
			
			
					
		Pentru usturoi am si eu mojar sau un aparat de zdrobit, destul de istet, luat de prin Slovacia.  | 
	
| 
			
			 | 
	|
![]() ![]()  | 
	
| Lo-Fi Version | Time is now: 4th November 2025 - 09:47 AM | 
|    
 |