IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

84 Pages V  « < 48 49 50 51 52 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Grup de sustinere Sotret/Roaccutane
Laryss_A
post Feb 29 2008, 12:42 PM
Post #491

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

(IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) La mai putin de un am facut plaja si nu am patit nimica.Acuma...nah, iti dai seama ca nu pot sa iti spun 'stai fara grija, du-te la plaja" pentru ca mie mi se pare ca am fost cam inconstienta dar am avut pielea rezistenta si nu m-am ars , nu mi-au aparut pete . Dar nu stiu la tine cum ar reactiona. Mai bine mai intereseaza-te (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Pupici .
Go to the top of the page

+Quote Post
alyna07
post Feb 29 2008, 05:39 PM
Post #492

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,230

Dana eu sunt foarte bine cu exceptia petelor astea care nu mai vor sa treaca si cateva gropite mici... Am un singur cos in barbie, se apropie "perioada happy" din luna... pastilele astea hepatoprotectare poti sa le iei si fara sa ti le recomande medicul? Vad ca nu a raspuns nimeni, sa ca mai intreb o data:D oare m-as arde daca as sta max 6 min in solar pe timpul tratamentului? A stat cineva la soare cand folosea roaccutane? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) va pup :*

+Quote Post
Laryss_A
post Feb 29 2008, 05:49 PM
Post #493

Incurabil

Sunt TOTAL impotriva solarului din principiu si nu cred ca e deloc indicat sa mergi la solar cat esti pe tratament. Si nu, nu am stat la soare pe parcursul tratamentului, umblam numai cu o palarie gigantica.

Hepatoprotector poti lua fara reteta de la orice farmacie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
georgy_georgy
post Feb 29 2008, 11:30 PM
Post #494

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,511

si pe mine ma ispiteste solarul dar NU in nici un caz Alina sa nu te duci ...chiar scrie pe prospect...iar cu petele astea...asa sunt si eu...mie mi-a zis dermatoloaga ca dupa ce termin tratamentul de abia atunci imi da ceva pt pete...am intrat in luna a7a de tratamentu si nu mi-a mai dat sa iau 2 pastile/zi a cate 10 mg ci 1 pastila/zi dar de 20,am impresia ca m-a dat pe sotret e vreo diferenta?...mai am inca 7 luni pana termin...in rest pot sa zic ca e bine...puup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Laryss_A
post Feb 29 2008, 11:45 PM
Post #495

Incurabil

Nu-i diferenta intre Roaccutane si Sotret. Numai producatorul si pretul difera , s-a mai spus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
roX
post Mar 2 2008, 02:46 AM
Post #496

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: cluj-napoca
Member No.: 1,427

QUOTE(alyna07 @ Feb 29 2008, 05:39 PM) *
A stat cineva la soare cand folosea roaccutane?

Eu la 1 luna dupa ce am intrerupt tratamentul am fost la mare si m-am bronzat chiar f frumos:D.nu am avut nici o problema cu arsuri sau pete sau ceva de gen.Oricum..cred ca aici depinde de tenul fiecaruia.Eu am ramas la acelasi stadiu de atunci.nu pot sa zic nici ca s-a imbunatatit mult.De vreo 3 sapt am revenit la vechea alimentatie...si mi se unge fata in ultimul hal (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .deci vad ca la mine e necesar regim alimentar pentru a-mi arata tenul ok.O sa ma duc oricum la dermatolog sa vad ce recomanda.Va pup (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Laryss_A
post Mar 2 2008, 08:55 AM
Post #497

Incurabil

roX, imi detaliezi si mie te rog ce inseamna acest regim alimentar pentru tine? Sau trimite-ma la postarea mai veche daca ai mai povestit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Eu Mihai
post Mar 2 2008, 03:09 PM
Post #498

Musafir

Salutare tuturor de pe forum.Am facut si eu tratament cu sotret acum acum 2 ani si l-am termiant acum vre 8 luni... chiar a facut miracole,ma vindecasem complet, dar acum dupa vreo 8 luni au inceput sa imi apara iar cateva cosuri, si deja numai suport sa vad un cos pe fata. nici nu m-am mai dus la dermatolog, mi-am luat eu singur sotret 10mg azi si tot azi incep tratamentu. are ceva daca fac de doua ori tratament cu sotret? daca m-as fii dus la dermatolog sigur mi-ar fii dat niste creme care au efect aproape 0, ceea ce nu ma incanta. sper sa dea rezultate, oricum parca prefer sa mor decat sa mai am cosuri pe fata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
roX
post Mar 2 2008, 05:08 PM
Post #499

Contaminat
*

From: cluj-napoca
Member No.: 1,427

QUOTE(Laryss_A @ Mar 2 2008, 08:55 AM) *
roX, imi detaliezi si mie te rog ce inseamna acest regim alimentar pentru tine? Sau trimite-ma la postarea mai veche daca ai mai povestit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Nu e un regim alimentar specific.recomandat de doctor sau ceva.vroiam sa mananc sanatos si sa mai si slabesc si am vazut ce efect minunat are si asupra tenului.pai ca sa-ti spun asa am eliminat din alimentatie tot ce continea grasimi,carbohidrati(pe cat posibil),zahar.E un fel de dieta South beach.Sunt sigura ca ai auzit de ea.Merita sa incerci;)

+Quote Post
183
post Mar 7 2008, 10:31 AM
Post #500

Contaminat
*

Member No.: 3,437

QUOTE(angelito @ Jan 22 2006, 05:29 AM) *
Buna, fetelor, vroiam sa stiu daca mai urmeaza cineva tratamentul acesta, in afara de mine si Lari?!

Eu acum sunt in a doua saptamana de tratament, iau 5 capsule de 10 mg (Sotret)/saptamana, si deja incep sa observ ceva efecte secundare - in primul rand uscarea pielii si a buzelor, chiar trebuie sa intensific hidratarea.

Stie cineva daca aceste medicamente provoaca dureri de stomac?!

:-*

buna. si eu folosesc sotret si observ k da rezultate.este adevarat k nu ai voie sa te epilezi cu ceara in timpul tratamentului?

+Quote Post

84 Pages V  « < 48 49 50 51 52 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 06:12 AM