![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Suntem aici, cire (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu cred ca ma bag la somn. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bonjouuuuuuuuuurica! Ce faceti? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu astept sa se faca 5 sa plec acasa. asa ce mi-e lehamite de locul asta de munca...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Albi, sora'mea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si eu m-am scarbit de locul meu de munca.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Eu nu am dormit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ca vecinii mei isi fac casa si au hodorogit si nu am putut dormi. Dorm la noapte. Pupici
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Cred ca am fata de idioata! Eu sunt singura trimisa acasa mai devreme cu o ora. Nu e vb de bani, care evident sunt mai putini, dar nu ma plang, cat despre faptul ca ma trateaza ca pe o carpa. Prin mana mea trece tot ce e de lucrat. Eu STIU daca avem sau nu de munca, si pe mine s-au gandit sa ma arda. MI-E SCARBA!!!!!!
Incarc poze cu soarecii. Is tare multe si greu de triat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Krys, frumoase pozele, iti sta bine cu baietu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Albi, rezista pe pozitii. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Stiu cum e, intr-o perioada foarte aglomerata la firma am cerut marire si am fost amanata. Pana la urma cu putin scandal am obtinut si la 5 luni a inceput criza, deci chiar nu mai pupam nimic. Si pe la mine trec facturile si vad tot ce se cumpara, laptopuri, telefoane, reparatii laptop de copil de patron... In fine. Rezista. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Kryss, somn usor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Albi, de ce nu incerci sa iti gasesti in alta parte?
|
|
|
![]()
|
|
Aici nu am nici o sansa in domeniu, pentru ca dupa criza asta, angajeaza mai intai italienii. O sa vad ce fac cand vin acasa in iarna...
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
am vazut si io pozele lu kry , ti-am bagat si niste coments (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
azi am avut o zi asa de incarcata ... off nici nu am mancat , da nici nu imi e foame ... la mine e asa cald (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) This post has been edited by Jo-Anna: Sep 14 2010, 11:43 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:31 AM |
|