![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna seara! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu am alergat un pic azi, si am vazut doua filme. Noapte buna! Pe maine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata, girls! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
This post has been edited by ciresica_dulce: Sep 15 2010, 09:41 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Helo!
Eu am racit cobza (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ma doare capul, am nasul infundat si mi-e frig (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Am inceput serviciul si am de lucru de nu mai stiu de mine, insa nu-mi vine sa ma apuc de ele pentru ca nu ma simt bine. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Rody (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mi-era dor de tine si chiar ma intrebam ce mai faci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) S-aveti o zi frumoasa azi! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Eu m-am umplut de nrevi de la prima ora asa de tare ca mi s-au infundat urechile de la tensiune. Acum e mai bine!
SI eu am ramas cu o tuse mizerabila dupa ultima raceala. Nu pare ca mai trece, da m-am invatat cu ea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O zi buna gagici si Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Fetelor, insanatosire rapida. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Albi, ti-am vazut copiii. Frumosi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Fetelor sa va faceti bine mai repede. Aveti grija de voi! Pupici
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce facetiiii? Eu inainte am ajuns acasa...de la scoala (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Insanatosire grabnica, fetele! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ce-as vrea si eu sa ajung acasa dela scoala in loc de munca!!
mai am 2 ore juma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu fac treaba. Kryss, asa de draguta esti in poze! Pink, cum te mai simti? Teo, pup! Diana, cum se simte Ara? Pupici la toate si lui Laur! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:44 AM |
|