![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Eu am plecat acasa pe jos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai fac miscare. Bye.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna seara! Fetelor, va doresc sa va insanatositi cat mai repede! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Intru si eu dupa 4 zile de pauza forum.. am fost ocupat cu citirea a catorva sute, mii de mailuri de pe un grup yahoo care va da banca BCR in judecata(sunt si alte grupuri care au credite la alte banci).
Mai aveti 2 zile sa refuzati Actul aditional propus de banci care incalca flagrant noua ordonanta de urgenta OUG 50/2010 si care contine noi clauze abuzive - acest act aditional va intra in vigoare prin acceptare tacita de vineri ora 17:30. Winu This post has been edited by Win-win: Sep 15 2010, 11:03 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Winu, banca e camaarie cu acte-n regula. Sau aproape...
Neata!!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Si aziua de azi a inceput ca draq, ceea ce nu m-a ajutat f mult.
O zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pe mine ma doare capu la prima ora...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata!
Am o colega care pleaca in Spania cu toata familia. A mai fost si regreta ca s-a intors in Romania. Si acum pleaca iar. De data asta nu mai vrea sa se intoarca. O invidiez. As pleca si eu... This post has been edited by ciresica_dulce: Sep 16 2010, 12:04 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna ziua! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Idem Diana. Ca bonus de cateva zile imi visez fostii ca se insoara, cei care au ramas neinsurati, iar in realitate se intampla la fel. Le urez casa de piatra. Azi e o zi superba, cu soare, frumos. As iesi un pic, sa fac poze. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ciresica, ultimul stinge lumina. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Si ca sa fie complet mi-am gasit pe net un fost prietenas, care este actor in Bucuresti, intr-o productie noua. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
This post has been edited by citystella: Sep 16 2010, 01:26 PM |
|
|
![]()
|
|
Misto, ai bilete in primul rand. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 03:05 PM |
|