![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
A plecat de mult din Iasi. A fost chemat pentru o productie in Bucuresti, si de atunci a ramas acolo.
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
ma da cam aglomeratie aici , va rog nu va inghesuiti!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Stati la rind mumos, ce va imbulziti asa... zau... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
City, lasa ca faci o plimbare pana la Bucuresti. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ups, ma scuzati ca m-am bagat in fata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu am stat la rand, nu am vrut sa fiu prima. Am ajuns in draga si pustia mea casa cu soareci, ma pun sa mananc ceva, sa imi spal mormanul de vase, sa fac un ush si plec la epilat la o tipa acasa. Daca nici asta nu ma face ca lumea la pasa jur ca il las sa creasca pana cand cineva isi va dori cu disperare sa ma faca bine!
Ma duc sa imi iau niste salata bouef (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E, doamnele au prioritate, deci nu va faceti griji... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am spalat vasele. Nu erau asa de multe. Erau doar asezate aiurea... Ma duc sa fac un dush acum..
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Salutare!
Eu ma simt bine, am facut clatite, iar. Mananc putin, dar nu mi-e foame. Maine e vineri. Am chef de disco.... (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) Pentru voi (poate ma insotiti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ): <object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/S25BzWX-MDM?fs=1&hl=en_US&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/S25BzWX-MDM?fs=1&hl=en_US&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Albi, lasa-l sa creasca, vine iarna, vine frigul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 02:54 PM |
|