![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am o durere de cap cit China...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Diana, poate e din cauza ca nu reusesti sa te odihnesti bine. (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:http://www.madhouse.md/journal/uploads/j2882_1178312843.jpg) <object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Ieb5ePHxdw0?fs=1&hl=en_US&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Ieb5ePHxdw0?fs=1&hl=en_US&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata'
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Am fost de m-am epilat. relativ satisfacator. doar ca mi-am facut si mainile, si in 2 locuri mi s-a luat bronzul. nu arat f bine...
voi ce faceti? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Neata fetele si baietelule (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Eu am pus niste peste la dezghetat(somn) ca Bubu are azi chef de peste prajit cand vine de la munca. Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata!!! Ce e cu linistea asta, ati dat bir cu fugitii? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
io recunosc ca mi-am pus ceasul sa sune la 7 .00, 7.15 si 7.30 si nu am o sonerie normala ci una din alea care te trezesze speriat de bombe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am dormit frate cum sa zic m-am trezit la 9 (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
acum ma bag sa invat ... |
|
|
![]()
|
|
Spor la treaba, Jo! Pentru ce inveti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Chiar ca e liniste pe aici!
Diana, Jo, Albi, Cire...pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Di invat animatii in photoshop , flash si maine ma bag pe css (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
M-am hotarat sa nu mai stau dejaba si ce daca concurenta e mare pe webdesign , sunt atatia care fac si bani , ce io sa nu pot? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) macar sa incerc vreau. Apropo ai nevoie de extra ajutor , banner, modificat poze sau orice, fac moka (pt tine, azi )ca vreau sa imi fac pt portfolio Cori neata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:14 AM |
|