![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Repede sa va salut si sa plec la fel de repede ca iar am intarziat. Am lucrat cu drag si spor zilele astea, am dormit numai cate 2-3 ore pe noapte, am cunoscut un nou baietel care-mi da fluturasi in stomac si... cam atat pe scurt.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna ziua! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Cire, asa sunt eu, asa imi place sa fiu mereu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pentru voi: <object width="660" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7PeDHeaUjVE?fs=1&hl=en_US&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/7PeDHeaUjVE?fs=1&hl=en_US&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="405"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
servus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) io abia imi vad capul azi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Hello fetele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce scumpa esti Jo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am mutat citeva posturi la Pierce si Tatuaje, ..de toate felurile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Seara buna. Ce faceti? Io ma apuc sa imi fac manichiura, ca am miini de muncitor necalificat... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Albi de ce n-o fi semnat condica in seara asta? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Sa ne pui si poze cu manichiura, Diana. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Eu mi-am facut un ceai si ma pun la film (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pun, pun... Mi-a nenorocit miinile detergentu` de vase damn it! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Diana, dar cu ce speli tu vasele? De ce nu iei un gel de vase cu glicerină, ori cu calciu?
Eu am Feya Ultra balsam red grapefruit, miroase fain, şi nu îmi aspreşte mâinile ori să mi le usuce, iar la preţ e chiar bun. Dar sunt multe oferte pe piaţa, din care poţi alege. Ori foloseşte mănuşile chirurgicale ori cele de menaj, ştiu că e incomod, dar na, dacă trebuie. Eu obişnuiesc să spăl farfuria ori vasul unde fac mâncare imediat dupa ce termin, şi atunci nu trebuie să mai stau cu mâinile mult în apă. E mai comod, şi mai eficient. |
|
|
![]()
|
|
Cu fainry din belsug, numa asta ma satisfac... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nu pci face treaba cu manusi si oricum cind gatesc daca folosesc ceva imediat si spal, sa nu mi se faca bucataria bordel. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da` matale pe unde ne-ai umblat azi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moi? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Fairy nu ma mai satisface de mult. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 06:05 AM |
|