![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata. Beau cafea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si eu vreau sa fac placinta de branza. Mi.am luat 3 feluri de branza sa vad care merge. Cred ca o sa le amestec. Si am uitat sa imi cumpar foi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asa ca aseara m-am uitat dupa retete de foi. Si am gasit una care seamana foarte mult cu cea de aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am semnat condica aseara Di, doar ca nu am scris, pentru ca aveam asa o lene sa tastez..... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Azi dimineata am gasit o viespe moarta in baie. Nu am idee pe unde a itrat, pentru ca sunt ferecata... Ma duc sa fac aluat de placinta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata si de la mine. M-am trezit cam acum o ora si de-atunci iau micul dejun si beau cafea. Inca n-am niciun program pentru azi. Ieri in schimb am gatit putin si am facut paine in cuptor, dar n-am poze ca s-a cam terminat painea. Oricum, daca stiam cat trebuie sa framanat nu cred ca ma apucam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
O zi frumoasa va doresc! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ziua buna! Io acuma m-am trezit...
Albi a mutat postul tau la Intrebari legate de functionalitatea scriptului forumului. Mai, pe unde o fi Cori, stiti ceva de ea? Tre sa imi termin cafeaua si sa ma duc la piata - e tirziu nu stiu daca mai gasesc pe careva... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tre` sa iau brinza telemea, miere si dovleci pentru tocarnita Arei. |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Servus fetele , chiar Cori pe unde e ?
laur? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Salutare şi bună ziua în zi de duminică. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Laur chiuleşte. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Trecem absent nemotivat sau îi mai dăm o şansă? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu am desenat un pic şi acum, mă apuc de făcut mâncare. Pup pentru fiecare în parte. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am fost nitel la cumparaturi si apoi am prestat ceva ultra-rapid... Si acum ma gindesc sa fac ceva dulce acm ceva in cap, sa vedem cum o iesi ca e in faza de testing. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am terminat papa. Mai am de facut curatenie oleaca, si sa incerc sa schimb iarba la soareci, ca e deja oleaca de timp. Pana acum nu am putut sa schimb, pentru ca daca umblam, ii manca pe toti.
Hai sa va pun o poza cu viespia mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/RONA/IMG_9110.jpg) Azi am deschis geamul la bucatarie, pentru ca nu pot sa gatesc fara geam deschis, si a intrat o viespie si m-a atatcat. I.am dat un castron in cap si a iesit. Noroc ca era gol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
I-ai rupt curu` (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Si la propriu, si la figurat! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
EE i l.am rupt. Is rezistente.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Vai Albi, ce nasoala chestia asta cu viespele!
Si eu vroiam sa prestez ceva dulce, dar n-am ingredientele necesare si pe-aici toate magazinele sunt inchise duminca, deci nimic dulce pentru mine. Eu am fost la o plimbare scurta si acuma lenevesc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:53 AM |
|