![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
M-am pregatit si m-am dus in alta parte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu am prins ploaia. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Acum ploua la Iasi. (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) Si e frig. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Odihna buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
(IMG:http://files.splinder.com/cecb67792e0d986760527b9c4cef5426.jpeg) <object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/oRTrXXwnAdE?fs=1&hl=en_US&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/oRTrXXwnAdE?fs=1&hl=en_US&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Trezirea!!! S-a cracanat de mult de ziua!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Hello! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu am facut o ciorbica de pui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vremea e la fel de naspa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , macar nu ploua sa stiu o treaba. Mai incolo vreau sa-mi fac unghiile si sa dorm ca pe o vreme ca asta nu am ce face. Pupici. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata.
Si la mine e frig. Dar prefer asa decat 40 de grade, sa nu pot dormi. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata si de la mine! Am dormit ca o valiza in gara, de ieri seara de pe la 8 pina azi la 10 dimineata!!!
Si la mine e racoare si cerul plin de norisori... Nici nu stiu cu ce sa ma-mbrac. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Salutare tuturor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Eu fac un pic de curatenie. Deseara am intalnire cu gasca de fete din liceu...adica ''gasca nebuna'' din care faceam parte si eu. Ne reunim dupa 17 ani si o sa tragem o ''betivaneala'' (IMG:style_emoticons/default/322.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Eu imi fac unghiile, dupa cum spuneam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cori (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Distractie placuta! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Cori, have fun! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kryss, ce culoare? |
|
|
![]()
|
|
Cire, vechiul french (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:21 AM |
|