![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Uneori si griul oate fi orbitor... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La mine a iesit soarele. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Fericito!
La noi slabe sanse sa vedem soarele saptamana asta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Azi e ziua surorii mele. Schimba prefixul. Aseara cand m-am intalnit cu ea era plansa si suparata. Ale vietii vesnice necazuri. Azi sper ca este mai bine si ca un zambet mare ii va invada chipul si inima (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Trebuie sa cumpar flori! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa, Teo... sa iti iei si tie o frunza macar, daca nu o floare, sa te inveseleasca nitel! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu n-am nevoie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va am pe voi si zumba (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ceva vesel sa iesim din amorteala si depresie: <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8X3xyMgdz34?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8X3xyMgdz34?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> Multumesc frumos Diana pentru urari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by Teocris: Sep 21 2010, 08:06 AM |
|
|
![]()
|
|
Sa cretsi mare! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Bre, da` saltarete mai sint fatucile alea! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Sa iti traiasca surioara Teo!
Eu sunt oarecum treaza, dar pleoapele mele nu sunt de acord nu mine si se lasa inceeet in jos! si sunt si balonata, de mai am putin si ma ancorez de scaun ca sa nu zbor. O zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Bună ziua! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Tare frumoasă mai e ziua de azi! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Ce am găsit eu pe net: (IMG:http://img1.liveinternet.ru/images/foto/b/3/492/2403492/f_15218894.jpg) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Boy's come and go! Dacă a plecat nu a fost pentru tine. Cel care va fi pentru tine, nu va vrea să plece.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sunt trista. Ne-am cunoscut saptamana trecuta si... desi stiam ca pleaca pentru o luna si jumatate m-am aruncat cu capul inainte. DAR am avut un weekend minunat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 10:50 PM |
|