![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata.
Teo, sa-ti traiasca surioara. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ajut-o sa treaca de depresie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Albi, iti recomand scobitori. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pink, don't be sad. Nu se mai intoarce sau ce? Diana, sa inteleg ca tu cand nu dormi noaptea faci fripturi si painici delicioase? (am vazut pozele cu grozavia de paine => balesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) Corina, eu in locul tau as rupe patul pana la 12. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) City (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ba da! La sfarsitul lui octombrie... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Lasa, ca asa creste emotia si nerabdarea revederii. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Reintalnirea va fi mai infocata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara! Ma doare capul!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Pe mine nu, dar is ca o planta asa...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai si io cam tot asa.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Cire (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Diana, dar de ce ai tu problemele astea cu capul? Să nu fie ceva grav. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Pink, momentele de nebunie şi îndrăgosteală trebuie să le trăieşti la maxim, şi să nu îţi pară rău. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Nu, nu e, City, e doar oboseala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Pai mai Diana, daca esti ca un stup de albine toata ziua, normal ca esti obosita. Nu stiu de unde ai atata energie!
Eu, fetelor, m-am apucat la varsta mea sa invat pe role. Nu stiu ce mi-a venit...In concluzie sunt cam rupta, am febra musculara peste tot si acuma dupa un dus, sunt in pat. Noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
Da` citi ani ai, bre de zici "la visrta mea"? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pai daca si la 23 de ani zici asa, eu la 37 ce sa ma fac? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:40 AM |
|