IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXIX-eLady`s hot spot
Rody
post Sep 22 2010, 05:52 PM
Post #271

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

Arata-ne niste poze City! Si eu m-am tuns acu vreo 2 saptamani.
Cand am fost prin Herastrau am vazut si eu o doamna care le dadea veveritelor sa pape si fugeau pe acolo nebunele si veneau la ea. Erau foarte foarte scumpe.
Go to the top of the page

+Quote Post
citystella
post Sep 22 2010, 08:10 PM
Post #272

Membru de Onoare

Member No.: 8,322

Mulţumesc Cire, Rody. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu nu sunt foarte liniştită, dar mama a spus că e bine. L-a filat o idee, şi l-a făcut la spate la rotund, şi tăiat la spate pentru volum, dar mi se pare ciudat, pentru că având părul lung, ceva mai scurt pe deasupra arată ciudat. M-am spălat ieri pe cap, dar e lipsit de volum. Am să mă spăl azi, şi mâine am să văd ce a ieşit, poate îl ondulez o idee, să stea altfel.
Am avut ca musafiri pe unchiul meu, mătuşa prin alianţă, şi vărul meu, e mic de 10 luni. O bomboană de copil. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Merge doar ţinut de o mânuţă, dansează, urcă scările, pupă, dă noroc, bate palma, şi e ochios tot.

Eu iar nu am poftă de mâncare. Nu că aş fi avut până acum, dar acum chiar nu mai am deloc chef.

Diana, vreau să înaintez o cerere. Aş vrea un topic unde se poate pune video, cu plante. Se aprobă? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Sep 22 2010, 10:08 PM
Post #273

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

Eu as manca intr-una si numai junk. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Cred ca nu ma simt prea bine in ultima vreme si mananc pe sistem nervos.

+Quote Post
citystella
post Sep 22 2010, 10:33 PM
Post #274

Membru de Onoare

Cire, un moft poate merge odată, dar organismul o ia razna. Poate e nevoie şi de chef să faci chestii sănătoase. Eu aşa m-am apucat de gătit (mai serios), că m-am săturat să mânânc la restaurant, sau la fast food-uri, simţeam nevoia de ceva cald şi gătit (asta se întâmpla în timpul facultăţii) .

+Quote Post
Diana.
post Sep 22 2010, 10:45 PM
Post #275

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

City, daca postezi unde trebuie, da. Insa sa faci cererea unde trebuie-hint: vezi la despre forumul elady.

+Quote Post
citystella
post Sep 22 2010, 11:16 PM
Post #276

Membru de Onoare

Of, greu e când eşti mic. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 22 2010, 11:37 PM
Post #277

Fondator eLady.ro

La 1.572 de mesaje, numai mica nu mai esti... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
citystella
post Sep 23 2010, 12:15 AM
Post #278

Membru de Onoare

Când am să ajung la 25.942, ca tine, am să fiu mare, acum la 1.572 sunt micuţă. Încă învăţ. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Dar pas cu pas, am să mă dezvolt, şi am să ştiu mai multe, răbdare să am. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iar tu, să ai răbdare cu mine, căci o mai dau şi pe lături. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mulţumesc pentru asta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 23 2010, 12:20 AM
Post #279

Fondator eLady.ro

Eu rabdare am, dupa cum s-a vazut, insa trebe sa vad si un efort din partea ta... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
citystella
post Sep 23 2010, 12:42 AM
Post #280

Membru de Onoare

Diana, pot să-l pun la muzică? Acolo merge să ataşez video. Dar uneori sunt melodii cu poze de flori, alteori sunt video-uri despre flori. Eu aş vrea să fie împreună. Ca şi topic lângă celelalte topic-uri pentru plante, nu pot ataşa video. Ce părere ai?

+Quote Post

100 Pages V  « < 26 27 28 29 30 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2025 - 09:53 PM