IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 27 28 29 30 31 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXIX-eLady`s hot spot
Diana.
post Sep 23 2010, 12:50 AM
Post #281

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ca astept cererea la topicul care trebuie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Insist sa te fac sa fii on topic si sa ne respecti nitel munca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
citystella
post Sep 23 2010, 01:04 AM
Post #282

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 8,322

Sunt o fată care respectă munca depusă de ceilalţi, dar cred că nu reuşesc pe deplin să o fac din cauză că nu cunosc toate topic-urile deschise, şi implicit toate discuţiile din topic-urile respective, pentru a nu fi pe dinafară. Dar am să reuşesc eu până la capăt. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 23 2010, 01:12 AM
Post #283

Fondator eLady.ro

Iti spun doar ca ai trecut pe linga subiectul respectiv in sera asta, insa pentru ca nu citesti titlurile cu atentie, l-ai ratat la mustata.
Am sa le rog pe fete sa NU te ajute, ca sa inveti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
citystella
post Sep 23 2010, 01:50 AM
Post #284

Membru de Onoare

Partea cea rea, din ceea ce s-a întâmplat, e că sunt obosită. Şi chiar dacă ar fi în faţă tot nu aş avea putere să-l văd, acum. Am să mă uit cu atenţie mâine. (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif)
Partea cea bună, e că zi de zi descopăr lucruri atât de frumoase şi bune. Şi mă bucur atât de mult. Adică nu-mi pierd entuziasmul de la început, de când am accesat www.elady.ro (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Diana, oricum mă ajuţi, şi m-ai ajutat. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Dar tot eu trebuie să parcurg pădurea să ies la liman. (IMG:style_emoticons/default/spider.gif)
(IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) Mulţumesc mult! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Noapte bună (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !

(IMG:http://i1016.photobucket.com/albums/af281/theresa2/fantasy1.gif)

<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/KkVBD-iaDkU?fs=1&amp;hl=en_US&amp;color1=0x006699&amp;color2=0x54abd6&amp;border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/KkVBD-iaDkU?fs=1&amp;hl=en_US&amp;color1=0x006699&amp;color2=0x54abd6&amp;border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>

This post has been edited by citystella: Sep 23 2010, 01:51 AM

+Quote Post
Ciresica
post Sep 23 2010, 09:18 AM
Post #285

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

Neata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ce faceti? Aici a iesit soarele. Si simt miros de weekend.

+Quote Post
laur claudiu
post Sep 23 2010, 09:58 AM
Post #286

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Neata Neata si de la Padova! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si aici a iesit soarele,dar are ceva colti,in timpul zilei se ajunge si la 25 de grade dar dimineata si seara e racoare nu gluma,10 grade!Nu mai pot iesi pe terasa la baut cafeaua ca-mi iau dintii la trap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu ala calit la gerurile din nordul Moldovei ma cam ajunge acum!
Sunt super bucuros,a inceput sezonul castanelor,seara in centru,la cazane imense si jaratec se coc castane si cu frigul de afara,yamy delicios,abia asteptam,aici e traditie!
Corina,Kryssa,Teo multi pupici dulci,mi-as dori din suflet sa va intalnesc la anul cand poposesc pe acasa,pacat ca sunteti din toate colturile tarii ca mi-ar fi placut sa ne adunam toata gasca la un chicco!
Diana,cat mai oftez la topicul de gastronomie,esti o adevarata maestra...sincer la foto pe care le ai,cu retetele personalizate ai putea publica o carte de bucate,ar avea mare succes,eu unul as cumpara cate un exemplar pt.fiecare prieten in parte...se vede ca pui si dragoste in ceea ce faci,felicitari,le meriti!
City esti unicat,sincer de multe ori incerc sa te inteleg,felul tau de a fi...esti o fire complexa!
Ma pot lauda si eu ca am slabit 16 kilograme in jumatate de an,de cand cu regimul de alimentatie cat de cat sanatoasa,am ajuns de la 95 la 79 de kg,am facut si ceva sport insa am incercat cat de cat sa ma abtin desi de multe ori nu mi-a reusit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Va pup pe toate,aveti grija de voi,Ciresico ai dreptate se simte miros de week-end... (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 23 2010, 11:29 AM
Post #287

Fondator eLady.ro

`Neata! Mie-mi cad ochii-gura de somn. Si m-am trezit cu nasul infundat.
Laur, nu ma mai lauda, ca nu merit, bre.

+Quote Post
citystella
post Sep 23 2010, 11:35 AM
Post #288

Membru de Onoare

Bună ziua! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Nu mai reuşesc să dorm bine. Mă culc târziu, şi mă trezesc devreme, fără a fi nevoie, şi dorinţă. Dar dacă tot sunt trează, am treabă, trebuie să îmi ating scopul propus de aseară. Trebuie să-mi găsesc busola. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Claudiu, tu încearcă. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nici mama nu mă înţelege. Dar şi ea încă încearcă. Un pic a înţeles, pentru că a început să aibă răbdare, şi să vrea să mă înţeleagă, şi poate pentru că m-am dezvăluit un pic, şi am încercat un pic să o fac să mă înţeleagă. Dar drumul e lung. Dacă îţi doreşti cu adevărat, orice poţi face. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Ei Diana, eu am treabă azi, dar tu deja ştii ce vreau eu să aflu. Şi eu sunt încă obosită. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Părul meu stă bine de când m-am trezit, şi nici nu l-am pieptănat încă, are volum. L-am spălat aseară. Nici nu m-am uscat, am dormit aşa. Mă simt mai bine acum că arată bine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 23 2010, 11:37 AM
Post #289

Fondator eLady.ro

City, sorry, nu tine cu fasoleala. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ajuta-ma sa se ajut. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
citystella
post Sep 23 2010, 11:48 AM
Post #290

Membru de Onoare

Diana ai să ai un pic de muncă la Imagini, la ultimul post al Win-Win-ului. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu-l lovi, că e mic. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Am avut impresia că ai crezut că vreau să-mi spui, dar vreau să caut. Dar dacă mi-ai spune aş amâna pe altă dată să caut. Şi poate că vrei să caut eu singurică, să nu te mai chinui altă dată. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 27 28 29 30 31 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 06:39 AM