IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 30 31 32 33 34 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXIX-eLady`s hot spot
Diana.
post Sep 24 2010, 03:07 AM
Post #311

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Din pacate, asa cum am mai spus, un astfel de topic nu ajuta cu nimic, City. De aceea este necesara o descriere in scris.
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Sep 24 2010, 08:05 AM
Post #312

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata! Eu am ramas fara net acasa, din cauza unei facturi mai vechi neplatite. dat fiind faptul ca ei nu mi-ai trimis nici o scrisoare acasa ca sa vad si io unde o platesc si cum, am zis ca or sa ia ei din contul meu la urmatoarea factura. Ei bine nu. Au luat doar ultima factura. Acum tre sa vad unde o platesc, pentru ca aici nu e ca si cum te duci la vodafone si platesti. Nu, la sediile lor nu se fac incasari.
Asadar ieri seara mi-am facut curat in hartogaraie, in cercelusi si mi-am facut unghiile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Negre! Azi e vineri, deci maineo sa dorm like a tree!!!! O zi buna copii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Sep 24 2010, 08:32 AM
Post #313

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

Neata. Eu m-am roscatit aseara cu henna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Thank God it's Friday!

Albi, cum iti place Italia?

+Quote Post
Teocris
post Sep 24 2010, 10:12 AM
Post #314

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Neata!

Laur felicitari! 16 kilograme?!? Bravo!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

O vineri rece dar insorita. Chef de chef pentru treaba (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)
Maine sunt gunoier pentru o zi. Ma duc sa strang ce au facut altii pe dealuri si in paduri (IMG:style_emoticons/default/horse.gif) Particip la campania Let's do it romania impreuna cu junioara si (cu putin noroc ) cu olandezu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ieri cand am venit de la zumba am avut atata energie ca m-am apucat sa coc vinete si sa fac curat in casa (IMG:style_emoticons/default/dog.gif) De foarte multa vreme nu m-am mai simtit atat de vioaie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Deci nu mai vorbiti de hibernare pentru ca eu acum infloresc si traiesc la maxim (IMG:style_emoticons/default/super.gif)

+Quote Post
Bia
post Sep 24 2010, 12:07 PM
Post #315

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Nu prea am avut timp de editat.

+Quote Post
citystella
post Sep 24 2010, 12:54 PM
Post #316

Membru de Onoare

Member No.: 8,322

Bună ziua! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Eu nu reuşesc să dorm bine zilele astea. Dar mă pot bucura pentru tine Teocris. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Spor mâine!

Cum au ieşit fetele Pink? Ne arăţi după ce editezi pozele? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Tare frumoase mai sunt. Bravo! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Am folosit şi eu henna de două ori, dar nu am văzut nici o diferenţă şi atunci am folosit vopseaua, bineînţeles că nu imediat, scrie că nu e bine, e posibil să aibă interacţiuni negative împreună. Roşcată nu m-am făcut, dar cred că ţie îţi stă bine, ca o cireşică adevărată. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Diana, te referi aici şi la denumirea florilor, plantelor? Pentru că este o idee bună. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Albi, ai văzut cei cu gâlma descoperită? Au sedii speciale pentru plata facturilor din urmă? Ai grijă de tine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Bia
post Sep 24 2010, 02:05 PM
Post #317

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Ah, cred ca tu vorbesti de proiectul Before&After. Nu i-am dat inca drumul... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
citystella
post Sep 24 2010, 03:00 PM
Post #318

Membru de Onoare

Eu abia aştept orice poză vine de la tine Pink! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Toate sunt frumoase! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Jo-Anna
post Sep 24 2010, 04:14 PM
Post #319

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

Teo felicitari pt campania aia , eu zic ca sa fii " gunoier" nu e asa rau , invatam ceva pe aia mici , sunt convinsa ca ei vor face o diferenta in tara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... oricum se schimba f multe si acum , apoi cand va creste junioara ta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
m-am imbolnavit de la zumba ta... am cautat tot netu videouri , tehnici , dar sunt absolut convinsa ca mersul la o sala cu mai multi la un loc , e absolut diferit ... ce n-as da sa am si io aici o posibilitate de asta (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Stella sa te tunzi inseamna o schimbare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cori imi e dor de tine , pe unde mai esti?

Eu am avut niste zile asa de ciudate , in unele simteam ca sunt super inteligenta in unele parca nici daca puneam cu lingurita in capul meu nu se prindea nimic ... in rest ma zbat ca sifonul , poate poate reusesc sa schimb si statutul meu de lefter cu unul care aduce si contribuie , pana acu nu s-a intamplat nici o minune , da sa mor ca nu ma las , nu de data asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
citystella
post Sep 24 2010, 04:57 PM
Post #320

Membru de Onoare

Spor Jo! Pentru tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) :

<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/KBHeUrPxREY?fs=1&amp;hl=en_US&amp;color1=0x3a3a3a&amp;color2=0x999999&amp;border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/KBHeUrPxREY?fs=1&amp;hl=en_US&amp;color1=0x3a3a3a&amp;color2=0x999999&amp;border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>

Da este o schimbare în mine.

This post has been edited by citystella: Sep 24 2010, 04:58 PM

+Quote Post

100 Pages V  « < 30 31 32 33 34 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 06:25 PM