![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Maine trec pe acolo si scriu aici ce am gasit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Gata, s-au mai calmat apele. Ne impacaram.
Oana, imi pare foarte rau. Si eu am patit cu un papagal asa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) E ffoarte trist intr-adevar. Eu am avut vreo 7-8 de-a lungul timpului. 3 au zburat ori din neatentia suroii mele, ori a mamei mele. In cele din urma am hotarat sa renunt la ei pentru ca devenea prea dureros sa ii tot pierd pe rand dupa ce ma atasam de ei. Lasa ca faci cumva, poate reuseste si Pink sa te ajute si iti faci rost de inca unul. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Multumeeeesc Pink!!! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Rody (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si mie mi-a mai murit unul inainte si nu aveam de gand sa-mi cumpar altul, dar pe acestia i-am primit..si nu puteam sa nu-i primesc! This post has been edited by OaNa`: Sep 25 2010, 07:33 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Am mai adaugat un album pe grup cu poze din anul acesta.
Cire tu ai ceva poze? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Somn usor, Cire! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Sweet dreams! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu ma uit la un serial, Medium. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Bonsoar, ce mai faceţi? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
După o zi foarte administrativă (piaţă, gătit, etc) am greşit cu o cafea la 23.00 + că am ratat cutia cu decaf, sunt o minunată. Se īntoarce Monti īn mormānt, săracu'. Parcă văd că mă apucă vreo hărnicie cosmetică după miezul nopţii. |
|
|
![]()
|
|
Maine ma duc la targul ala de frumusete. Vreti sa veniti si voi, cele din Bucuresti?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:49 AM |
|