![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Hm, ce mi-as dori sa fiu si eu in Bucuresti acum. Sincer vorbind, nu imi doresc prea des acest lucru deci e ceva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
M-am gandit sa lansez o comunitate cu forum cu tot a tuturor fotoografilor, modelelor si stilistilor din Romania. Credeti ca e foarte complicat? Aveam ceva asemenator dar vad ca nu mai e. oricum aveau reguli idioate si profitau de membri! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Nu stiu cum ar fi asta. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pai acolo sa fie un forum destinat profesionistilor din industria asta dar romani: modele, fotografi, stilisti si editori. Sa se poata posta Casting Calls ca si pe cele e afara si tot asa.
|
|
|
![]()
|
|
Acum am priceput perfect. Este foarte interesanta si buna ideea. Chiar e ceva inedit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dar, probabil ca majoritatea marilor stilisti nu vor avea timp de asa ceva ca oricum au cum sa isi umple timpul. Sau nu stiu ce sa zic. E doar o presupunere. Dar ideea e super super tare. |
|
|
![]()
|
|
Pai aia de prin state au timp de schimbat experienta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Cred ca ma pun la somn. Ce e drept, adorm mai greu, dar ma dor ochii deja de la comp si spatele ca stau tot timpul intr-o pozitie foarte nasoala, intinsa pe pat.
Good night and sweet dreams everyone. Ne auzim(citim) maine. (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) Ps ca amu vazui si nu pot incheia fara un ps (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) : deci mie imi place foarte mult ideea. Chiar ar fi o experienta interesanta si in felul acesta poate la multa lume s-ar usura munca s-au ar descoperi noi si noi lucruri in care s-ar putea implica. Super Stiletto. Da tot merg la somn. Noapte! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Chiar ca este interesanta ideea cu forumul!
Ma duc si eu la nani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Noapte buna!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bia, foarte buna ideea ta, mult succes!
|
|
|
![]()
|
|
Se uita careva la The Big Bang Theory? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si-a facut Sheldon gagica. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 09:48 PM |
|