![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Neatza! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neatza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Diana, unde esti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ce fac fetele?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Eu tocmai am terminat de papat si cred ca ma apuc de un machiaj imediat. O sa fac ceva in tonurile trandafirului ales de Stiletto la topicul cu provocarea saptamanii. Chiar asa, zic si aici in caz ca nu a vazut careva topicul. Daca mai vrea careva sa incerce sa se machieze si sa ne arate si noua ar fi super. Cu cat mai multe cu atat mai bine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salutaaareeee!!!La mine ieri noapte a plouat, azi e ok, placut, nitel racoare.
Va pup ! |
|
|
![]()
|
|
La noi a plouat de dimineata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu vreau sa gatesc cate ceva. ma gandeam la niste clatite umplute cu branza de capra amestecata cu branza dulce si ou si bagate la cuptor cu sos de smantana. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Si la mine ploua. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Hello, girls! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu ma bucur ca si-a mai revenit celalalt papagal. I-am pus oglinda in colivie sa creada ca mai e un papagal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Stiletto, sa ne pui si poze cu clatitele, pls! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 09:40 PM |
|