![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Albi, nasol daca te-a muscat. Nu te vaccinezi?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Nuu ca nu au nimic. Is de casa. Nu cred ca transporta ceva aiurea. O sa supravietuiesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Urmatoarea oja o vreau maro, visinie sau mov. Ma mai gandesc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da da asa ziceam si eu mereu si ma intorceam acasa cu o alta nuanta de rosu de care ma indragosteam subit si nu mai imi imaginam viata fara (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Albi, mereu optimista! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) As vrea sa vad si eu poza cu soarecii. Mai sunt transparenti? (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
UUU, soareci transparenti! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vreau si eu sa vad. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Cindy, cred ca ma declansez la oje. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da da, Albi a zis ca sunt "mici, rosii, transparenti, cu dinti si urati", vreau si eu sa ii vaaad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Albi, indupleca-te!! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
Cire, sa ne arati ce praduiesti! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
M-ati facut si pe mine curioasa cu soarecii transparenti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Ciresica ce imi place avatarul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cum molfaie aia guma
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Nu le-am facut rosii. Nu prea imi sta bine in culori tari. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Adica asa zic eu. Da, City, iar french. Pupici. O zi frumoasa! Poate o sa dea soarele azi putin. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Io is mahmura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si ma doare capu' rau! Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!!
Nu am poze cu soarecii transparenti pt ca ii tine ascunsi. AM reusit sa le fac acum vreo 2 poze, dar le pun mai tarziu, ca acum plec la oleaca de shopping (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Corina, ia 2 aspirine si nu bea f multa apa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:18 PM |
|