![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna Book! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Hello.
Mie tot rau imi e. Nu mai vomit, dar am temperatura. M-a rapus laptele ala. (IMG:style_emoticons/default/shoot.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Cire, imi pare rau, ai grija ce mananci acuma vreo 2 zile. evita lactatele ca nu sunt bune pana iti trece,
Book (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Krysu si noua ne-a fost dor de tine! Oana tu cu ce te mai ocupi? Dia pe unde umbli? in ultimul timp nu prea ai chef de taclale sau probabil nici timp. Miss u. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu am jucat remi cu prietena mea si maicamea sii ne-am distrat de minune. pacat doar ca bf sta aici in camera, racit bocna. Kisses for everyone! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io mi-s la munci, fleasca de oboseala si am scris da` vaz ca romtelecomu` meu dormea la ora aia... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu am mancat placinta cu mere si saratele si ma doare burta :|
Cindy cea mancacioasa |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
... as minca si eu!
Diana cea infometata la ora asta |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nu e o idee prea buna! Nici nu pot sa dorm cu burta asta umflata de cat m-am indopat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cred ca o sa mai zabovesc vreo ora.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna dimineata fetele si Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Eu am fost plecata pe la tara si acolo nu am net iar acasa netu merge naspa de o perioada. Sunt racita cobza si tusesc ca un magar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata. A plouat toata noaptea si continua sa o faca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E intuneric afara. Dealul care se vede pe geam se afla intr-un nor negru.
Eu sper azi sa am net acasa, pentru ca daca nu, astia de la vodafone vor avea parte de scandalul vietii lor!!! Va pup si o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata. Tot nasol ma simt, cred ca sunt si usor racita. Mi-e cam frig. Dar am venit la munca.
Albi, eu zic sa te omori cu ei. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th July 2025 - 06:07 AM |
|