![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am senzata ca Oana mica e din Iasi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sara buna! Era asa d eobosita ca pe la 8 am adormit bustean pe canapea... |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Pai de aici de pe site, uite linkul: http://www.elady.ro/forums/index.php?showt...mp;hl=provocare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Diana, sunt din Sibiu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by OaNa`: Sep 30 2010, 12:04 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
M-am prin ca de aici de pe site, dar nu stiam pe unde o fi topicul cu pricina.
Diana welcome...eu imediat ma bag la somn. Cum de ai presupus ca Oana e din Iasi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oana am scris inainte sa imi apara linkul. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Mersi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
N-ai pentru ce! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Bine...am renuntat dupa primele 2 pagini. Imi cad ochii pe tastatura.
Noapte buna tuturor! |
|
|
![]()
|
|
Noapte buna, Rody! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Am "fugit" si eu (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by OaNa`: Sep 30 2010, 12:22 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!!
Imi vine sa-mi dau cu ceva in cap in fiecare dimineata cand vin aici!!! O zi buna!! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Helo!
Ma doale bulticaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Mama ei de invazie (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Am fost invitata ieri la televiziunea locala sa vorbesc despre blogul meu in cadrul unei emisiuni si sunt tare mandra de asta. In consecinta, am lasat modestia la o parte si ma laud in gura mare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu va spun ce emotii am avut (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , insa mi-am revenit repede (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Emisiunea se va difuza azi, la ora 15.40 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si ca sa fie lauda pana la capat, va mai zic una: maine va fi decernarea premiilor la Medias Blog Awards (un concurs intre blogurile locale), la care particip pentru a doua oara. Sa-mi tineti pumnii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Teo jr. e stirbuta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) I-au cazut doi dintisori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa va dau si o veste buna. Cu cateva minute in urma am vorbit cu Oana de la Iasi si mi-a spus ca in sfarsit si-a rezolvat cu locuinta. A primit o locuinta sociala in buricul Iesilor, cu doua camere. E tare bucuroasa si eu m-am bucurat alaturi de ea (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Vorba ei : uite ca s-a rezolvat si fara spaga (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In sfarsit poate sa nu-si mai faca griji pentru iarna. Azi voi renunta cu mari regrete la zumba, insa ma doare tare burta si mi-e frica de alte dealea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Aseara, pe la 1.30 noaptea am facut varza calita cu ciolan afumat. Nu stiu din ce cauza, adica banuiesc eu cauza, a iesit sarata. Nu stiu ce naiba sa-i fac sa o dreg. Ma gandeam sa mai toc o varzuca, sa o calesc separat, fara nici un adaos si apoi sa o unesc cu cea sarata. Oare iese smecheria? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Va pup fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Sa fiti cuminti! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ziua buna la toata lumea!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 11:54 AM |
|