![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Servus Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Teo, te pup! Bafta multa la concurs si felicitari pentru invitatia la teveu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Merge smecheria cu varza, garantat- insa nu o mai freca inainte cu sare, las-o "nude". (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Bineinteles ca nu o mai frec cu sare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
O s-o frec de-amiaza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Teo, congrats! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Merci stilato (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Am uitat sa va mai zic ceva. Mi-am cumparat diascol (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Maine trebuie sa ajunga coletul. Maine seara ma benoclez cu Teo jr. la diafilme proiectate pe perete (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Abia astept! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce e diascolu` asta, bre? Un fel de proiector?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna tuturor!
Teo, felicitari! Si eu am dedus ca fiind un proiector din cele povestite de ea. Nici eu nu am mai auzit de diascol, la fel cum nu am auzit nici de boiele (cuvant care intr-adevar are logica dupa explicatia lui Book) Eu am fost azi pe la cumparaturi cu mama, am fost pe la posta sa ridic un colet si urmeaza sa ma mai pun sa invat una alta pentru cursul care il fac. This post has been edited by Rody: Sep 30 2010, 02:04 PM |
|
|
![]()
|
|
(IMG:http://images9.okr.ro/auctions.v3/700_700/2010/07/19/f/d/246618939-5432709-700_700.jpg)
Asta e diascolul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Hello! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Teo, ce amintiri imi rascolesti. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Rody, stai ca te maluresc io instant (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
BOIÁ ~iéle f. pop. 1) Substanță colorantă cu care se acoperă diferite obiecte în scop decorativ sau de protecție; vopsea; culoare. 2) fam. Produs cosmetic care se aplică în special pe față pentru a-i modifica aspectul natural; fard. 3) Condiment sub formă de praf roșu, obținut din ardei iute pisat. [Art. boiaua; G.-D. boielii; Sil. bo-ia] /<turc. boya |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 11:00 PM |
|