![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Scaiut, long time to see you! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ma bucur ca nu ne-au uitat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La multi ani colegei tale si pupici multi!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Noapte buna va spun si eu!
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna dimineata! Este o dimineata asa de mohorata pe-aici dar ma bucur ca este vineri, yay yay yay!
Di, normal ca nu v-am uitat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O zi frumoasa va doresc si va invit la o cafea (IMG:http://i584.photobucket.com/albums/ss281/scaii12/Cafea/CoffeArt.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Neata si de la mine!Si la Padova e innourat dar speram sa fie bine,ca ieri a fost o caldura...huh!Azi am treaba pe la tribunal ,pt.un certificat pt.innoirea contractului de munca si tre sa merg sa-mi schimb o geaca faina pe care am achizitionato ieri de la Zara,ca debilul am luat marimea S in loc de M,le-am probat si in fuga o luai pe cea mai mica si acasa eram uimit de ce plesnea pe mine,cand or sa ma vada astia azi la ei cu geaca...si mi-am luat si o pereche de blugi noi plus ca azi vreau sa-mi mai iau doua perechi de blugi,un cardigan,doua pluovere,doua camasi...azi sunt pus pe cheltuiala,ieri am scapat de 60 de euro gecuta,50 de euro blugi...azi sar ca popa 200de euro...asta e!Va pup pe toate si va doresc o zi superba!
Scai ce bine arata cafeaua ta...a mea este a doua pana la ora asta.... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Spor la cumparaturi Laur! Eu cred ca duminica ies la ceva cumparaturi.
Calc meu de acasa a luat.o iar razna, nu ma lasa sa deschid nici o pagina de net! MErge doar mess-ul... Cica am restricitii... Va pup si o zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Doamne, sunt euforica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Carui fapt se datoreaza fericirea ta Stil?
La mine GATA! E oficial! Am reinceput monti. Nu se mai poate asa. Am mancat foarte haotic de vreo 2-3 luni si se vede ca lumea. De maine incep sa postez la meniul zilnic. |
|
|
![]()
|
|
Pai, am fluturasi in stomac! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 10:53 AM |
|