![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Auzi, nu poti sa il dezinstalezi? Uninstall?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Albi, faci colectie de soricei. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu am vazut un film, am papat cartofi prajiti si conopida si brocoli si acum ma bag la somn. Noapte buna. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Albi si eu am patit la fel!
Imi tot aparea o fereastra ca am virus, trojeni, din 5 in 5 minute si nu poti sa dai nici uninstall... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Mi-am formatat PC`ul ca nu mai puteam face nimic... This post has been edited by OaNa`: Oct 3 2010, 09:49 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Iacata-ma.s si azi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Exact, nu pot sa dau uninstall pentru ca nu stiu unde e. Nu il gasesc!!! Si la mine se presupune a nu fi greu dat fiind faptul ca am doar C. Ma rog, astept maine sa vad ce imi zice cel care se va uita la el.. Io o sa plec pana la un outlet, si dupa aia ceva de papa. nu stiu ce... Duminica placuta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
M-am trezit azi la 9 mai vesela ca oricand si am zburat din pat, m-am spalat, am inceput sa aranjez una alta si mi-am luat micul dejun conform. Incep sa ma simt mai bine si daca am depasit 2 zile de acum incolo cred ca voi depasi mult mai multe. Inceputul e greu, pana ma reobisnuiesc. In concluzie, sunt bine dispusa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E foarte frumos afara aici, soarele e mare in fata ferestrei mele. Cred ca voi merge si la o plimbarica mai tarziu. Va pup pe toate. Sa aveti o duminica nemaipomenita. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata!
Mai sunt 4 zile pana vine Mr. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Sunt atat de incantata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
'Neaţa după-amiaza gagics! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
A ieşit soarele în Bucureşti, mumos, însă mi-e lene să ies din casă azi. Că mi-am adus aminte, kryss_10 eşti din Focşani? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Hello si de la mine! Eu ieri am mancat mai nimic toata ziua si azi m-am trezit cu o foame ingrozitoare. Mi-am gatit si acuma ma uit la Gilmore girls in disperare. As vrea sa ies din casa, dar n-am niciun chef.
Doamne Albi, ce de soricei! Rody, foarte frumos ca ai reinceput Monti. Si eu vreau acelasi lucru. Apropo fetelor, nu stiu daca stiati, dar Montignac a murit. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Scaiut si eu sunt foarte fericita. Sunt doar 2 zile, dar pot spune ca ma simt grozaaaaav. Chiar daca in unele momente mai am pofta de dulce, incerc sa ma gandesc pozitiv si la rezultatele pe care vreau sa le obtin. Imi doresc din suflet sa reusesc si pentru a-mi demonstra mie ca pot sa fac ceva daca vreau cu adevarat. Oricum si poftele astea de dulce sunt de moment si chiar daca as manca ceva, imediat dupa nici nu imi dau seama ca am mancat sau ca a meritat. Am "chiulit" destul. Sper sa obtinem rezultatele dorite amandoua si toate cele care mai incearca. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Apropo de trista moarte a lui Montignac. Cred ca stiu toate fetele, este chiar si un topic pe aceasta tema. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
A, da? Nu stiam ca este un topic, in ultima vreme n-am intrat decat la topicul asta. Eu m-am decis sa ies in parc pana la urma si dupa aia ma duc la film. V-am pupat!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 08:24 PM |
|