![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Si nu de tipul ala te-ai despartit din cauza distantei? sau ceva de genul..nu mai imi amintesc exact:d
Mama face magiun din 6 kg de prune. Adica 7, dar am mancat eu azi muuulte. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu, nu, nu e ala. Acesta e brand new! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ne-am cunoscut acum 3 saptamani! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu v-am povestit?????? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Ne-am cunoscut cu 1 saptamana inainte sa plece... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Trebuia sa se intoarca dupa 23 dar a zis ca mai bine vine cateva zile si pleaca iar la conferinta pentru ca ii e dord e mine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Buna seara fetele! Pink, numai maine nu-i poimaine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , sa vezi ca trece repede saptamana.
Eu sunt super obosita, vremea foarte nasoala, vreau acasaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) This post has been edited by scaii12: Oct 4 2010, 08:12 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna seara! Am facut papa in seara asta. Ciorba sarata, si o chestie cu piept de pui si orez cu prea mult rozmarin. Da "e" buna.
Acum am un soarec liber prin casa. L.am lasat io. E tare funny si nu pleaca de langa mine. Din camera adica. Se mai uita din cand in cand la mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma duc sa fac o baie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) BUna seara! Am facut papa in seara asta. Ciorba sarata, si o chestie cu piept de pui si orez cu prea mult rozmarin. Da "e" buna. Acum am un soarec liber prin casa. L.am lasat io. E tare funny si nu pleaca de langa mine. Din camera adica. Se mai uita din cand in cand la mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma duc sa fac o baie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Imi doresc si eu un animalut de casa.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata. Sa-ti trimita Albi un soricel.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
This post has been edited by ciresica_dulce: Oct 5 2010, 09:26 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna dimineata! Mi-e somn! La mine ploua. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Neata!
Si la mine ploua si e foarte urata vremea. Pink, ma bucur pentru tine, mai e un pic. Si eu mi-as dori un catelus cum are Oana in poza. Sunt foarte dulci. In special ador cainii mari, dar fiind la bloc nu prea e comod sa am unul de genul acesta. Totusi, o pichineata alba "de plus" ar merge (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Am lluat si eu micul dejun cam tarziu, la 11. Va doresc o zi calda in suflete desi e frig afara. |
|
|
![]()
|
|
Buna dmineata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si la mine e foarte frig. Streche mita, cum se zice...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th July 2025 - 12:40 AM |
|