![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna dimineata fetele si Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Am revenit si eu. Nu prea am avut net si nici cu sanatatea nu am stat prea bine. Vad ca voi sunteti bine. Va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata.
La mine ploua si e frig. Mor de somn, parca vremea asta ma trage la somn. Si eu am colegi bolnavi... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Hello everyone!
Corina insanatosire grabnica! Eu m-am trezit pe la vreo 9 si ceva (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) . Am luat si eu micul dejun si ma pun sa mai invat ceva ca mai tarziu trebuie sa merg pe la posta sa ridic un colet. Mi-am comandat de pe net niste pensule Mac. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Abia astept sa le vad. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) M-am cantarit azi si am scazut la greutate cu 2.5 kg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu ma pregatesc sa ma duc sa discut cu niste clienti. Abia m-am trezit si beau o cafea. Ma simt cam obosita. Vreau sa-i fac lui Mr. un cozonacel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Hm...nice Sti! Ce cozonacel?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`Neata! Eu am un tren in cap, imi curge nasul, e frig de streche mita... cred ca a racit, cu toate ca nu pot sa spun ca nu am fost imbracata bine.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna! Eu am fost pana la banca si apoi am venit acasa si am facut ciorbica de pui,iar acum stau la caldurica si va citesc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si eu sunt racita de o saptamana jumatate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cu cacao, rahat, stafide. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vreau sa-l fac trandafiras asa. Sa-mi tineti pumnii! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mai e o ziiiiiiii !!!!!!!!!!!! Sunt foarte fericita! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Iti tin pumnii Sti1 Oricum suna foarte gustos..., imi faci pofta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Eu tocmai am bagat la cuptor: conopida peste care am pus niste branza de burduf, apoi oua batute cu smantana si vreo 10 condimente, bacon putin prajit, si la final am pus o tona de parmezan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Abia astept sa pap. E o nebunie in tava aia. Dia bea ceiut cald sa te mai incalzesti. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai chiar o sa imi fac unul acuma, cred...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th July 2025 - 03:48 PM |
|