![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Gata cozonacii mei. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am facut si pentru ai mei daca m-am tot apucat.
Am fost si la manchiura mai devreme asa ca manutele mele arata foarte dragut. Nu sunt cine stie ce caci nu prea port eu oja colorata ci doar un lac o idee laptos satinat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Maine la 2 dupa amiaza ma duc sa-l iau pe Mr. de la aeroport. Am emotii si nu stiu de ce. Nu prea am emotii cand ma vad cu barbati, nu asa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E, prima data e mai dureros, dupa aia te obisnuiesti! Cu ce ai facut cozonacii? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa ne pui poze si sa ne spui cum au iesit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Da, va pun maine dimineata ca abia i-am scos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sunt cu de toate, ca la noi in familie: cacao, nuca, rahat, stafide. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Pai nu e prima data cand ne vedem ci prima data cand ne revedem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Neata!
Sti, mai e putin si iti traiesti momentul mult asteptat. A venit o vecina la noi si sta in bucatarie si o toaca pe mama la cap cu o mie de intrebari. Omg. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Femeie asta trebuie sa stie tot...pana si daca sora mea si-a dus masina cu ea in Egypt. Vreau sa imi iau micul-dejun, dar ma feresc momentan sa intru in bucatarie ca am impresia ca i'm next. Diferenta dintre mine si mma e ca eu i-o tai din scurt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Barfe, barfe.... ma distreaza vecinii astia buni care iti vor binele intotdeauna , dar care vine o data pe an in vizita la actualizat de informatii. Eu nu as putea sa fiu asa... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Da! Acum e la Paris domnul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E bucuros ca cei de la Apple le-au aprobat aplicatia la care au tot lucrat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Mi.e rau, mi.a venit azi dimineata!
DI, soriceii ii bine, am inca 12 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A fatat ieri noapte! Aseara i-am dat drumu lu ala nergru si nu a mai vrut sa iasa de dupa dulap, asa ca l.am lasat. In toiul noptii mi s.a urcat pe fata!!1 Mi.e tare rau! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fataaaa, soriceii tai este de belea care este! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mai bine dezolviti o afacere in ritmul asta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ce-ai patit? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Rody, eu n-as mai primi-o. Si as intreba-o frumos de ce o intereseaza pe ea toate chestiile astea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
E cei mai tari soricei!
MI.a venit. o sa ma gandesc la eventualitatea unei crescatorii de soareci... |
|
|
![]()
|
|
A, am inteles. Baga niste ibuprofen si stai la caldura, pe cit posibil ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Hello.
Am fost la stilista mea cu mama si a tuns-o frumoooos. E o scumpa. O ador (pe mama). Nu stiu, poate din cauza faptului ca e mama mea, dar mi se pare cea mai frumoasa. Am primit si pensulele pe care le-a comandat. Iupiiii.. 24 de pensule, fiecare cu intrebuintarea ei. All i have to do now...is make-up..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In legatura cu vecina, nu pot sa ii zic asa ceva. Suntem vecini de 25 de ani, asta e stilul, ne-am obisnuit. Avem si bagaciosi, curiosi. Asta e stilul lor si incercam pe cat posibil sa ii ignoram. Fiecare cu ce poate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Oricum a venit sa ceara niste bani imprumut, dar cu ocazia asta de ce sa nu mai afle ultimele noutati? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) O sa pun poze mai tarziu si cu machiajul care l-am avut azi. Ceva mai simplu si finut. Am cumparat niste fructe proaspete. Sunt mortale... Niste pere, struguri, piersici..atat de gustoaseeee. Nu stiu cum le-am nimerit pe toate asa bune. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2025 - 12:55 PM |
|