![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna dimineata! Scaiut cred ca sunt singura la cafea. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu am fost la un majorat aseara, a fost super, a fost intr-un club (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si am dansat si m-am zbenguit toata noaptea. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Neata!
La mine trebuie sa apara o prietena care la ora 1 se intoarce in Spania. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sunt cam trista. Sa aveti un week-end nemaipomenit! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Rody, de ce esti trista?
La mine ploua si e foarte frig in curand ma bag la somn ca m-am trezit de dimineata pentru ca bf a plecat in deplasare la meci. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Pentru ca tocmai a plecat una dintre cele mai bune prietene ale mele.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Eu m-am trezit la 9. Adica m-a trezit soarecu. Si de atunci evit sa ma apuc de curatenie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar fac asta acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sambata placuta! Va pup! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu m-am culcat la 6. Acum imi beau cafeaua.
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Servus fetelor , ce faceti wekendul asta? Io ma pregatesc de curatenie , mancare si vreau sa stau un pic in soare azi sa ma bronzulez , m-am tot ascuns toata vara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am prestat ieri noapte, acuma nu ma hotarasc insa ce praji sa fac. Am masina la stors boarfe, dupa aia tre` sa le intind. Ni-am o lene-n mine..cit China!!!
Jo, la tine e soare, maica? Ca la noi mai avem putin si facem turturi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Aparent mi s.a reparat calculatorul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Io am terminat dormitorul de abia. Nu m.am apucat cand am zis ca ma puc evident (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai am de spalat pe jos in dormitor, dar asta fac dupa ce termin toata casa! O zic de parca as avea o vila (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hai va pup, ca daca fac pauza prea mare, ma inmoi. Aaa am bagat un pui de perna la masina de spalat. Is curioasa ce o sa se intample cu el (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Acum chiar va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Di la mine e inca soare de plaja ( 26-27°C) , dar se pare ca iar nu ma duc ... mergem la cumparaturi (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th July 2025 - 01:13 AM |
|