![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata Rozel! Eu nu am avut net acasa de ieri dupa masa de la 6 si nici pina acuma nu merge... :|
RDS sucks uneori! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna ziua!
Eu fac bine, acasa deocamdata. Incercs a-mi aranjez agenda pe urmatoarele 2 saptamanai. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rasfoiec 2 reviste Vogue si ma vait de spate. Am stat intr-o pozitie incomoda sambata cand am avut mireasa si mi s-a inflamat cred ca o vertebra ceva. Baietelul tocmai a plecat ieri pentru putin si se intoarce. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E minunat, il ador. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
He, he, Bia is in love (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Daaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si fericita! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Atunci o sa iti treaca repede durerea de spate! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Care durere de spate? Cred ca i-a trecut deja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Am luat un Aflamil. N-a trecut inca dar va trece... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Cire, ce mai faci? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna fetele!
Dia si eu am RDS si de multe ori mi se deconecteaza din senin internetul. Desi am zis ca azi voi fi pe acasa, pana acum am fost plecata(adica am ajuns de vreo juma de ora), am fost la plimbare vreo 3 ore si mi-am cumparat o graada de chestii dragute: niste bigudiuri mari pt volum, perii de par (2 de marimi diferite), un lac roz deschis ce poate fi folosit si ca baza pentru french, un creion alb pentru ochi, 2 prinzatori de par, o gentuta super draguta si foarte foarte ieftina, si o cordeluta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Am dat cam 140-150 lei pe toate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) deci cam putin avand in vedere ce de lucruri am luat. Me= very, deeply, truly, madly, extremely happy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Imi vine sa sparg lapul. Mama lui de virus sau de antivirus... nu stiu ce s.a intamplat. Merge cand vrea el si cu asta basta!!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31st July 2025 - 02:35 PM |
|