![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna seara! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Miercuri am intalnire cu colegii de liceu.Ne reintalnim dupa cinci ani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Abia astept! Si maine ma duc la doctor sa iau rezultatele la analize si sa mai fac una, ca tampitele alea au uitat atunci sa-mi ia sange pt nu stiu care analiza... deh...Romania si spitalele. Rody... pe unde mai umbli? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Seara buna Kryss, Pinku! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Chiar, pe unde o ma fi Rody, n-am mai vazut-o de un catralion de ani... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am febra! Naiba stie cum racesc eu asa hodoronc tronc. Dar nu-i bai! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Diana, te saruuuuuuuuuut! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fetelor, am pus pe site la mine un casting de Before and After. Daca sunteti din Bucuresti sau puteti ajunge (daca sunteti alese) va puteti inscrie. Mie mi-ar face placere sa va cunosc si sa va fac un makeup, 2 in 1. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Pink as veni la Bucuresti si cu gandul. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna dimineata tuturor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Ce faceti voi? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata.
Azi cica se face cald. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azi se intoarce si seful din concediu, ce bine a fost fara. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Pink, ce site? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Neatza si eu! Astept sa se raceasca minunata cafeluta! Ce faceti?
Site-ul meu. Il gasesti la profil. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! ci faceti? Io evident la munca, pentru ca nu munceste nimeni pentru mine, din pacate!
Di, multam pt reteta, o sa o prestez cat de curand. Blatul e acelasi cu ala de la negresa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pupalesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`NEATA! Vreau sa doooooooooooooorm!
Albi, e reteta din carte de bucate, nu iti inchipui ca e inventata de mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Diana, am vazut si eu tortul. Zici ca e din cofetarie, meserias. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:31 PM |
|