![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si tie, Diana! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si restul fetelor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
EU ma simt muuult mai bine si imi vine sa nu mai iau antibioticele: Cifran si Claritromicina. M-am enervat serios cand am citit ca Cifranul ala are mai multe reactii adverse decat simptome de tratat. Si am facut si candidoza de la ele. Imi vine sa urlu de nervi. Cand primul efect advers este cel al infectiilor si suprainfectiilor genitale cum dracu nu dai tu o protectie pacientului sau macar nu-l instiintezi. Ca sa nu mai zic ca asa greturi nu am avut in viata mea. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mda... poate inainte de a opri medicamentele ar trebui sa mergi la alt doctor. Nu stiu, zic si eu asa...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Tocmai mi-am sunat ginecologul care m-a intrebat de ce nu l-am sunat inainte sa iau antibiotice atat de puternice. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Mda, acum ce sa fac sa sun toti medicii la care am mers vreodata inainte sa iau un tratament de raceala? Ma duc la el miercuri la control si mai iau pastilele alea doar azi si la noapte. Nu mai tusesc si mi-a scazut febra. Deci sunt bine.
Ah, si imi place melodia asta de mor: http://www.youtube.com/user/RihannaVEVO?fe...u/0/pa14VNsdSYM (Nu gasesc codul Embed) This post has been edited by Stiletto: Oct 18 2010, 02:00 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Este misto melodia. Daca tot veni vorba de melodii, am si eu mai nou o mica obsesie de o melodie pe care mi-a dedicat-o iubirea mea.
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/LjhCEhWiKXk?fs=1&hl=ro_RO"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/LjhCEhWiKXk?fs=1&hl=ro_RO" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Mie asta imi place. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
http://www.dailymotion.com/video/xdeoh0_tr...llionaire_music |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Ci faceti?
Io evident ca stau. O sa ma duc sa imi bag painea la cuptor si poate sa frig 2 oo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) MI.e greata si nu stiu de ce... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nuna seara! Io prestez gaufre , ca vreau sa vad daca e buna jucarica noua luata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Cum au iesit situatiile Di? Bune ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Io ma bag la nani! Ne auzim maine, va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Ma duc si eu la nani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Noapte buna !!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Si eu. Noapte buna!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 06:00 AM |
|