![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna dimineata.
Eu imi beau cafeaua. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Eu pe metereze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Salutare!
Di, multumesc de intrebare, sunt bine, chiar foarte bine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sunt fericita si iubita! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Intru,va citesc dar nu postez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pupici! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ziua buna! Va pup. Eu am o zi infernala azi...
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Hello
Ce faceti ? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu de azi dimineata, nu pot respira... Simt ca nu intra aerul pana in plamani (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) This post has been edited by OaNa`: Oct 19 2010, 03:29 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cum asa, Oana?
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Nu stiu.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Iarna trecuta mi` s-a intamplat prima oara si dupa aceea nu am mai avut probleme. Vad ca acum a reaparut "problema" si se manifesta mai grav ca data trecuta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) S-ar putea sa fie din cauza lipsei mari de calciu ?? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Trebuie sa ma duc zilele astea la medic... This post has been edited by OaNa`: Oct 19 2010, 03:35 PM |
|
|
![]()
|
|
Nu cumva ai astm si te deranjeaza umiditatea excesiva?
Tusesti? Senzatia de lipsa de aer, de greutate in respiratie (dispnee), mai ales dificila eliminare a aerului din plamani sunt semnele astmului bronsic, care nu trebuie confundat cu astmul cardiac, datorat unei boli de inima si care presupune un tratament total diferit (se manifesta prin respiratie zgomotoasa, suieratoare, insotita de o tuse chinuitoare, persistenta, productiva, cu multa expectoratie.) Febra, cand este si ea prezenta, indica asocierea unei infectii (bacteriene, micotice, virusale) - o situatie frecventa la un astmatic. Ori poate fi si o bronsita... Ar trebui sa mergi la medic. |
|
|
![]()
|
|
Nu ma deranjeaza umiditatea, tuse nu am...
O sa ma duc maine, sa vad cum are program dr. |
|
|
![]()
|
|
Nu e nevoie sa te deranjeze, e de-ajuns sa existe ca sa te impiedice sa respiri... Poate fi si ceva legat de sept. Mai bine mergi ma medic. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sa ni te faci bine! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 06:22 AM |
|