![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Neata fetelor ... io asa am niste toane de cateva ore .. silver imi urla in cap ca vrea afara , nu il las pt ca nu am timp sa stau dupa el , si daca nu stau cine stie pe unde mai fuge si oricum inca nu e 100% sanatos , tot mai schiopateaza ...
Vreaaau sa lucrez si io , m-am saturat sa fiu closca (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
La Diana toate arata ca din reviste! Fata asta e de luat acasa! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
E de luat de nevasta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pink, imi plac tare mult pozele de pe site. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) M-am inscris. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) This post has been edited by ciresica_dulce: Sep 13 2010, 11:44 AM |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
cred ca ii luata deja .. da io o invit odata la mine si apoi o pun in lant langa aragaz (IMG:style_emoticons/default/hannibalu.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna fetelor!!!
Chiar ma hotarasem sa intru pe forum sa mai vad ce vorbiti si am avut surpriza placuta sa observ ca ati intrebat tocmai azi de mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . O coincidenta draguta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nu va intreb ce mai faceti, am sa citesc ce ati mai scris si am sa imi dau seama. Eu am fost cam ocupata in ultimul timp. Am renovat baia si 2 saptamani a fost dezastru, praf cat incape si multa curatenie. Am schimbat tot: faianta, gresie, WC, chiuveta, cada... Saptamana asta voi merge la nunta unei prietene foarte bune. HM...ce sa va mai zic..(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) M-am tuns mai scurt ca vroiam sa scap de varfurile rosii si m-am vopsit. Acuma am o culoare uniforma cat de cat, un fel de visiniu inchis-castaniu. Am fost si pe la munte aici aproape. Am stat 3 zile, dar a fost foarte foarte frumos. Eram 9 cupluri=18 persoanemsi ne-am distrat foarte bine. Am sa mai intru si mai povestim mai multe. Chiar imi era dor de voi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Va pupicesc pe toate! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cire! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Bai, nu-mi scade febra... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Pink, stai cu picioarele in apa cu sare, apa sa fie fierbinte(cat poti tu sa suporti) si sa bei ceai de musetel cu miere de albine(ceaiul sa fie fierbinte). Stiu ca e o reteta ''babeasca'' dar la mine functioneaza.
Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Daca nu scade cateva zile mai bine te duci la medic. Poate sa iti dea antibiotic si scapi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fir-ar! Daca nu-mi scade cu aspirina pana maine si cu leacuri babesti ma duc la doctor. Urasc sa iau antibiotice!
|
|
|
![]()
|
|
Nici mie nu-mi place sa iau, dar daca nu imi trece prefer asa.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 03:39 PM |
|