![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Stiu draguta mea! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Cred ca ma retrag incet la somn ca se cam termina bateriile. Noapte buna Dia si vise placute, noapte buna tuturor! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
La noi ploua si e innorat. diana, imi aduc aminte ca spuneai ca vrei sa-ti cumperi dresuri 120 den. Chiar azi am vazut la magazinul de langa biroul meu, in vitrina. Maro si mov. Da un semn daca vrei sa-ti iau de aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata. Mor de somn.
Aseara am vazut Dirty Dancing si am un feeling asa placut. Ce film, ce barbat... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Neata!
Cire, foarte fain filmul... si eu ma gandeam intr-o zi sa ma uit la el, dar pana la urma am renuntat. Aici ploua si e urat de mama focului. Nu am chef de nimic. Mi-am luat micul dejun si cred ca ma pun sa invat ceva ca de iesit afara nici nu se pune problema. O zi frumoasa tuturor! Va pup pe toate! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Salut pe toate fetele si pe baiat, ma bucur sa va regasesc dupa o lunga absenta! Am postat in sectiunea "Abandonul animalelor de companie" un anunt despre un caine aflat intr-o situatie disperata (scuze, si eu m-am ingrozit cand am citit!). Va rog dati informatia mai departe, poate exista o solutie ca acest suflet sa fie salvat! http://www.elady.ro/forums/index.php?showt...mp;#entry274506
Sper ca sunteti cu totii bine, pe curand! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata! La noi ploua si e innorat. diana, imi aduc aminte ca spuneai ca vrei sa-ti cumperi dresuri 120 den. Chiar azi am vazut la magazinul de langa biroul meu, in vitrina. Maro si mov. Da un semn daca vrei sa-ti iau de aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La mine s-a mai luminat nitel, dimineata era chiar soare. Teo, multam fain, insa imi trebe negri. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Charlie, am citit cazul. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu dau mai departe.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
E chiar placut afara acum...da' de maine cica se pune frigul...brrrr
Diana, incearca la magazinele care aduc marfa ieftina de la Europa. Eu parca de acolo mi-am luat unii anul trecut (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) La fostul "Lumea copiilor" langa teatru sau pe Unirii la fostul "Adolescentul". O dupa-amiaza placuta va doresc ! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Saru` mina mult de tot, Danati! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O sa trec pe acolo chiar azi.
Mai am si de dus incaltarile la pus flecuri... Pfff.. Urasc chestia asta. Insa sint din piele cizmele si chiar merita flecuite. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Salutari!
Pupaceala Diana si Danati! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu stau in casa la caldurica si mi-e cam somn. Trebuie sa-mi fac si unghiile si nu am nici un chef. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va iubesc! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 08:52 PM |
|