![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si noi pi tiniiiiiiiii!
Danati, a dat la stiri ca se raceste iar vremea? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Dap !
Maxima 10 grade, minima 0 grade noaptea, dar o sa fie soare in weekend, macar nu mai ploua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu plec acasa. Va pup. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O dupa-amiaza frumoasa, Danati! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Zero... asta inseamna ca trebuie musai sa imi bag plantele din balcon in casa, sa nu imi inghete! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna seara! Azi nu am avut timp sa intru.
Am ajuns acasa si nu stiu ce sa mananc. Mi.e cam foame. Voi ce faceti? |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu mancai si acum imi fac siesta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vineri cred ca merg iar la Bucuresti. Diana, si eu abia mi-am flecuit cizmele. Charlie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ce groaznic... This post has been edited by Book: Oct 20 2010, 07:44 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Hey, Book, ce faci?
Ma duc sa fac un dus si ma pun la somn cred. Nu as vrea sa ma reobisnuiesc cu noptile tarzii si eu fiind treaza. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna seara,deja e noapte... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Te pup Rody! Esti o frumoasa, imi place machiajul si pensulele si tot! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Mersi mult Krys! Te pup (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pana la urma am facut o baita draguta. Ultima data cand am lasat apa in cada si am stat acolo a fost cam in urma cu 2 ani jumate. : (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ma simt excelent si cred ca voi dormi foarte bine. Ma duc la somnic. Noapte buna fetelor. |
|
|
![]()
|
|
Neata! Sint prastie de oboseala, vreu sa dorm!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata! Eu cred ca sunt somnambula. In fiecare dimineata ma trezesc cu o durere in muschii de la picioare de parca am alergat sau am emrs repede.
si de 2 zile ma doare intre sani. SI acum muncesc. Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 10:05 PM |
|