![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna seara! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Rody (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) miss you... Eu azi am fost din nou la medic pentru a vedea rezultatele analizelor si surpriza... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) au iesit bune toate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sunt cam obosita ca am mers ceva cam mult pe jos si ma dor picioarele si mi-e si somn... am de toate Pink, eu imi aduc aminte ca mama cand eram mai mici imi punea sosete inmuiate in apa calda si otet pentru a scadea febra...stiu ca nu e placut mirosul de otet, dar poti incerca. Ai grija de tine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Seara buna! Io mi-s tare zapacita, mi-i somn, toata ziua parca am fost de pe alta planeta... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Am vazut un film slabut cu Uma Thurman si m-as cam baga la somn. (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
Va (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Diana (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) , Pink (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
Kryss. Ma bucur tare mult. (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) Eu am facut clatite si panna cotta. Si m-am uitat la un film. Voi ce faceti? Somn usor Ciresica! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) neata
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Is rupta in gura de somn!!!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Salutare! Mie imi pica ochii in gura de somn.
Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata. M-am culcat la 12, m-am trezit la 8 si tot nu-mi ajunge somnul.
Eu sunt la munci si ma intreb ce caut aici. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Eu muncesc prin gradina (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ! Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Oare cum se mai simte Pink? This post has been edited by Corina: Sep 14 2010, 09:51 AM |
|
|
![]()
|
|
Fetelor, ati disparut? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu pap alune. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 12:57 AM |
|