![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Noapte buna si vise faine!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
La fel (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Seara buna fetele!
Cu ce va ocupati pe la ora asta? Eu pierd vremea pe net cu una alta. Azi am papat teitei de casa cu nuca. imi plac foarte mult, dar am facut prea multi si nu am putut manca mult, restul il voi arunca. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai nu ai cui sa ii dai? Vreo vecina mai batrina si de treaba ar fi cea mai indicata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu tre sa mai prestez una-alta prin bucatarie, dupa aia fac baie si imi fac si unghiile. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A, dupa ce termin cu fasolitu`, sa ma uit la un film sau sa mai ctesc ceva. Am o sete de zile mari. Si n-am nici un suc in casa, mai mare rusinea... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Maddie si David este pe AXN Crime, seara pe la 8-8 si ceva.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Super serial. Ce bine aratau amandoi, ce frumoasa e tineretea. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Si ce de par avea Bruce W. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu aseara la 10 seara mancam cartofi prajiti cu paine. Mi-am prajit 2 ceaune. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma mir ca mai traiesc azi. This post has been edited by ciresica_dulce: Oct 27 2010, 08:38 AM |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata si de la mine. Aici e frig, ploua si e urit. Toamna, ce mai tura-vura...
Bea coneva o cioco calda cu mine? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://content2.myyearbook.com/zenhex/images/quiz85/420017/420017_res1_HotChocolate.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Eu beau. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Eu tocmai m-am gindit ca e cazul sa imi iau niste frisca la tub pentru acasa si pentru la birou, sa am din ce presta din cind in cind o cioco de-asta... Of! O sa ma fac cit o batoza! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Hello girls!
Eu tocmai am terminat de facut snitele. Am facut altfel decat obisnuiesc, de obicei le dau prin faina si apoi prin ou, dar acum am facut un amestec diresc si am mai adaugat faina de malai. Au iesit extra bune si usor crocante. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dia, de mult vroiam sa te intreb, intotdeauna dormi asa tarziu si faci de mancare noaptea? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Nu, doar uneori, Rody. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ziua sint la munci, apoi ma duc acas, ma spal, maninc, ma odihnesc putin si poi daca e, prestez.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:20 PM |
|