![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna fetelor! Va pup!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Seara buna, ubita! Ce faci?
Va pupacesc, ma car acasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) See you later! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Seara ... ma tot gandesc ce as putea oare face cu niste piept de pui
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
AM papat si eu niste pilaf si niste lebar, si acum cred ca o sa bag o tigara si o bere. Azi in drum spre casa de la munca, era sa intre un idiot frontal in mine. A trecut pe langa mine pe banda lui la un metru in fata mea. I.am vazut perfect figura. SI a trecut doar pentru ca am franat eu pana aproape am oprit, si am iesit cu masina jumate de pe drum. AM avut bulan, pentru ca nu sunt multe portiuni unde poti sa iesi cu masina de pe drum. E rapa de obicei. Da is vie, ceea ce e bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce am facut io data trecuta Jo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi.e frig de ma hatan. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Neata fetelor! Ma rog, la mine numai buna nu e, nivelul de cofeina este mult mai scazut decat ar trebui la ora asta ca sa functionez cum trebuie. Am avut ieri o problema la servici, am lansat un flux inainte sa plec, am fost la piscina si cand am ajuns acasa am zis hai sa intru sa vad daca a mers bine fluxul. Si fluxul meu o luase razna, iar astia de la munca trebuia sa aiba datele in dimineata asta. Si am modificat si l-am relansat si azi noapte la 12 m-am decis sa il verific iar, si iar n-a mers bine. Si uite acum, iar m-am trezit sa descopar ce are prostia asta de flux, ca sa aiba astia date pana ajung eu la birou.
Mi-e sommmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Hey.
Maddie si David.. da, parca pe axn era. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Albi (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) , bine ca n-ai patit nimic. Eu mananc de dimineata acum. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azi e ziua lui bf. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Book, sa-ti traiasca bf. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Albi, imi place ca ai energie, nu te doboara nimic. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Eee nu, cate nu m-au doborat!!! Da atata timp cat is vie tre sa las impresia asta!!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 02:26 PM |
|