![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Salutare! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Teo, la multi ani si multa sanatate fetitei tale, sa fie cuminte si ascultatoare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Laur, sunt bine, te pup si eu pe tine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Pana la urma am mers la o prietena/vecina sa o epilez pe picioare si sa ii vopsesc sprancenele. Ma bucur ca mai fac practica in felul asta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Rody, vin si eu la tine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Salutare Albi! Sa-ti traiasca soriceii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
CI faceti? Io am facut baita de dimineata, m.am luptat cu parul sa stea intr-un fel, am fost la cumparaturi si am cumparat chestii care nu imi trebuie si nu stiu ce sa fac cu ele gen finocchio, am spalat vasele ca erau destule. Aici vine partea intresanta. AM io 2 olite de inox. Si spalam una, si ma uitam la ea asa ca incepe sa se inegreasca si eram suparata ca se strica si alea. Si am frecat mai apasat asa, si am sesizat ca fumu negru si rau se ia. Nu se arde oala. Se licheste fumu. SI ce credeti ca am facut in ultima ora? Am frecat toate oalele (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Acum bag o tigara si 2 guri de beere si ma duc sa schimb asternutu la soareci ca ma lase dementa aia sa pun mana pe pui. Is dementa. Cum sa frec dom'le toate oalele??? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara! Eu am facut haleala pentru catelusa si am spalat. Si putin curat in camara. Dar parca n-am facut nimic si ma simt tare obosita, desi am dormit 14 ore... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Bonsoar leidiz (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ce mai faceţi?
Eu sunt ruptă de alergătură pe astăzi. De gătit mai mult de 20 de minute pe zi nu-s īn stare, dacă şi alea ... slavă grătarului şi steamer-ului. Cred că tocmai s-a oprit maşina de spălat. Şi e sāmbătă seara şi parcă-i păcat că facem administrative. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai , Dore (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) daca nu le facem noi, apai cine?! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Noi am fost la o plimbare cu aia mica, pina la magazinul de la colt unde lucreaza febletea ei, Silvia. Silvia are si ea o boxerita acaa, pe Miss Xena, printesa razboinica. Si cind zic "mergem la SDilvia?", Ara ii tareee fericita! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Buna seara.
Eu sunt trista. Azi am fost la o inmormantare si tare trist a fost. Sunt intoarsa pe dos. Ma bag la somn, poate imi trece. |
|
|
![]()
|
|
Cire, intotdeauna cind se vine de la o inmormintare se doarme. E un obicei.
Ma duc sa imi fac unghiile si dupa aia ma bag la un film. Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Continuare la eLady`s bar and lounge: discutii diverse XXXX |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:46 PM |
|