![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 165 Joined: 4-August 11 From: Hell's gates Member No.: 10,481 ![]() |
Rochia rosie si asta neagra imi plac mult. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Teo mie imi place mult prima poza, moderna. Fusta ca aia vreau si eu si vine super cu ciorapi negrii.
Restul sunt clasice spre plictisitoare pt gusturile mele (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Queen L. imi place insa ea nu e asa de grasuta, cel mult as zice ca e mai mare in partea de sus dar are forme. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bebe, o fi plictisitoare, insa o femeie plinuta cu se poate imbraca exagerat de "vesel" pentru ca risca sa arate ca un ardei umplut cu de-a sila. Evident, pina nu ajungem acolo, nu avem de unde sti. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
CU siguranta nu e usor sa gasesti un echilibru, nu e usor nici cand esti slaba sau arati excelent!
Prima e grasuta si moderna dupa gusturile mele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si mie imi place prima, e hazlie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
O persoana durdulie treb sa se imbrace in lucruri mulate pe corp cu un pic de lejeritate,nu lalai,nu largi;treb intotdeaua sa-si arate ceva ce poate fi scos in evidenta,bustul sau decolteul,gatul,bratele dac sunt un pic lucrate sau nu prea groase,dac nu cu maneci scurte care sa acopere umarul masiv si sa cada pe mana usor.;marcheaza talia sus mai ales dac este
mica.Pantalonul lung treb sa fie musai drept si leger de sus de la coapse,eventual evazat un pic jos si bineinteles in culori inchise.Corpul e mai suplu dac tinuta este intr-o culoare uni nu neaparat neagra,lungime pana la mijlocul genunchilor sau un pic mai jos.Un pantof in stare exceptionala ptr ca sa atraga privirile asupra lor nu asupra picioarelor groase;ciorapi negri pana la opac;accesorii la gat ptr a atrage privirea asupra lor.Un sacou cu umerii marcati, decoltat,scurt nu lung, cam pana la mijlocul fundului, bluza dedesupt neaparat en coeur. Am scris cateva lucruri care mi-au venit in minte si ar mai fi si alte trucuri pt a subtia imaginea reala. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mel rules!!! Acestea sint regulile, intr-adevar! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Tinuta cu pantalon tip leggins si cu o bluza tunica decoltata,cu un pantof frumos inalt de cel putin 7,5 cm e super sexi si potrivita ptr o persoana plinuta,culoare neagra,bluza eventual imprimata pe negru.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Vreau sa va arat rochia la care mi-au ramas mie ochii. Ma gandeam sa-mi fac una asemanatoare pentru o nunta ce o am la anu la sfarsitul lunii mai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce ziceti?
(IMG:http://www.leblogdebigbeauty.com/wp-content/images/juin11/antikk4.JPG) (IMG:http://www.leblogdebigbeauty.com/wp-content/images/juin11/antikk3.JPG) |
|
|
![]()
|
|
Defintitely not! Tu stii ca eu sint sincera! O face sa arate cit China!
Imprimeurile mari umfla teribil! optic Stiu ca iti plac chestiile vesele, da` asta nu. Ce zici de ceva asa: (IMG:http://www.lechicboutique.co.uk/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/Ann-Balon-Alycia-dress-and-jacket-XL-XXL-XXXL-P15AB5247-Mother-Bride-Groom-dress-outfit.jpg) Ori asa (IMG:http://cdn1.iofferphoto.com/img/item/200/245/980/karen-millen-leopard-sleeveless-dress-s-m-l-xl-xxl-blac-fe9f1.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:23 PM |
|