![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pur si simplu stie sa se puna in valoare si se simte bine in pielea ei. Si nu e deloc mai slaba decit noi!
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/cdntvliacomfiles201007203ddd03.jpg) Eu ma refer la stilul hainelor. Femeia asta este un fashion icon pentru plinute, lejer! (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/dropdeaddiva2.jpg) Hainele sint pe masura ei, nu lipite sa stringa carnea ca sa dea pe afara, ca la un caltaobos, ca doar de acolo e aspectul nasparliu. Se imbraca sexy, classy, cu gust... (IMG:http://www.aceshowbiz.com/images/wennpic/brooke-elliott-65th-annual-tony-awards-01.jpg) Uite ca bine ii sta! (IMG:http://healthbistro.lifescript.com/wp-content/uploads/2012/06/Brooke_Elliott_Drop_Dead_Diva.jpg) (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/drop-dead-diva.jpg) Tu zici ca e plinuta, nu grasa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Stii de ce rid? Pentru ca este grasa, insa felul in care se imbraca o face sa arate plinuta si nu grasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asta e spilul cind e cineva ca noi: sa gaseasca hainele care sa reduca optic gabaritul... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
E oribila! Aici nu e vb de indrazneala;nu are gust.In schimb cea aratata de Diana care este grasa mai are si gust (sau ma rog stilista ei); este sexy si rafinata.Apropos,mie doctorul mi-a prescris 10-15 kile mai putin,eu zic 20 ca sa fiu normala.Imi dau cu parerea ptr ca am trecut si trec prin asemenea stari imposibile;toata viata am probat diete, ptr slabit evident,altfel nu mi-as fi dat cu parerea. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu ma simt de rahat de cind sint grasa! De rahat, rahat, rahat!!! Sint , oricit as incerca sa ascund asta, intr-o depresie continua!
Slaba-moarta nu am fost niciodata, ina aveam o greutate normala pentru inaltimea mea (53-55 de kile la 1,65m). Ba, mint, am fost in 2003, cind ajunsem pe la 46 de kile si ziceai ca sint moartea in vacanta, insa nu pentru ca voiam sa slabesc sau tinusem cine stie ce dieta timpita! Niciodata pina in 2007 nu am fost nici grasa, nici plinuta... Atunci am inceput sa ma ingras. La inceput nu am dat importanta, insa kilele s-au adunat, asa ca aveam vreo 77 de kile. Apoi am inceput sa slabesc din motiv de basedow-graves dublat de Monti... In primavara lui 2009 ajunsesem iar cum trebuie, ca numar de kilograme. Am inceput apoi tratamentul pentru hipertiroidism, doctorita mi-a spus ca trebuie sa maninc cind iau pastilele, de 4 ori pe zi, insa a omis, afursita, sa imi spuna sa am grija, ca pastilele alea o sa ma umfle ca pe un balon! Si eu si mai duda, nu m-am gindit ca blocantele tiroidei o sa ma faca sa ma ingras ca porcul! Si m-am apucat sa maninc... si am reusit sa imi umflu burta si sa imi maresc stomacul! Si m-am lasat pe-o ureche... si kilele s-au adunat, ca Fat-Frumos, cit se ingrasa o femeie normala intr-un an, io ma ingrasam intr-o luna! Dar nu mai vreau! Si imi e greu! Si mi-e sila sa ma uit in oglinda, sa vad cum imi atirna burta, cum soldurile mi s-au facut cit China si talia a ajuns de la 65 cm la 110... si nu mai vreau! Si cind e sa merg sa imi iau haine sau trebuie sa iesim undeva, pling, tip de nervi, ma uit in oglinda si bocesc ca dupa mort! Nu ma simt bine in pielea mea! Insa cind ma imbrac sa ies undeva, ma uit in oglinda! Si daca vad ca se revarsa ceva pe undeva, ma schimb. Pling si ma schimb de haine. Chestia cu haine largi si lalii e buna in curte, la tara, unde stau. Insa chit ca oi avea eu 75 de kile acuma , inca inteleg cind sint ridicola. Nu o sa ma imbrac niciodata in haine strimte ca sa imi scoata caltabosii pe afara, nu o sa imbrac pantaloni 3/4 pentru ca fiind mica de statura o sa par si mai bondoaca, nu o sa imi las picioarele descoperite mai sus de jumatatea genunchilor pentru ca acum, cu kilele astea, nu ma avantajeaza si degeama am avut eu picioare bune de reclama la ciorapi, acuma sint oribile, grase si umflate! Si, Doamne, cit mi-as dori sa ma pot preumbla in pantaloni scurti! Ma urasc! Pur si simplu ma urasc pentru ca am stat si m-am lasat sa ajung in halul asta! Uf! Na, am spus ce am avut pe suflet. Acuma toate persoanele care ma "iubesc" si care stau sa citeasca ce scriu ca sa aibe ce comenta rautacios, o sa rida cu lacrimi si o sa se bucure! Pupa-m-ar in fundul meu cel imens, na! Si sint asa de disperata, ca imi vine sa ma infometez! Fir-as, sint total off topic! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Hai sa ne luam de mana!Am mai spus-o si-n alt loc treb sa lucrez un pic la psihic.Cu cat citesc mai mult de diete cu atat imi vine sa incerc tot felul de mancaruri de parca se sfarseste lumea si eu vreau sa le incerc pe toate.Mai am cateva zile si-ncep scoala si-mi dau curaj.Ai citit de dieta Dukan?Este interesanta si poate ca este ce trebuie
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Mai fete cucuiete, nu vreau sa ma intelegeti gresit, dar pentru mine greutatea voastra este un vis (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Cine ma are in lista de facebook a vazut in luna mai cateva poze cu mine cand am fost nasa mare. Ei bine, atunci cantaream 105 kilograme pentru ca eram chiar dupa cele 12 kilograme pierdute. Acum, in ziua de azi am 113 kilograme. Mel, eu arat exact ca fata asta ce apare in ulta poza si tare m-au durut vorbele tale (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si da, refuz sa cred ca eu nu pot purta pantaloni trei sferturi, costum de baie sau bluze mulate, sau maieuri sau iegari sau rochii mai pe corp. Cu cat sunt hainele mai largi, cu atat mai mare ma simt si nu-mi place sentimentul asta. Imi place moda si chiar daca ma credeti sau nu, prietenele mele deja s-au obisnuit sa-mi ceara parerea cand isi cumpara cateceva pentru ca stiu ca le pot da o parere obiectiva si chiar am ochiul format pentru frumos. Va dati insa seama cat de mare este drama mea ca nu-mi gasesc si eu ceva pe plac. Asta nu inseamna insa ca ma imbrac cu ce gasesc ci ca am invatat sa modific si sa combin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La dieta sunt mai tot timpul insa niciodata nu am slabit mai mult de 15 kilograme. Totul e bine, totul e frumos, apoi brusc imi pierd motivatia si uit de dieta. Ma ingras la loc si iar ma ia avantul si iar vreau sa slabesc... E un cerc vicios din care nu mai ies (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu ma plang, m-am obisnuit cu mine asa cum sunt si sincer cred ca pana nu o sa ma accept si o sa ma iubesc nu voi reusi niciodata sa duc dieta pana la capat. Pana cand voi arata ca o sirena ma gidez dupa principiul " daca viata iti da lamai, fa limonada!". (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Nu pledez pentru fetele grase, nu spun ca este ok sa fii gras, dar de ce trebuie sa avem limite cand vine vorba de haine? Pentru ca mi-e frica ca vecina sau ala cu care ma intalnesc pe strada o sa ma barfeasca sau o sa rada de mine? Atata timp cat sunt perfect sigura ca imaginea mea din oglinda cand am plecat de acasa nu mi-a aprins nici un beculet de alarma cum ca arat ridicol, atunci ma doare fix in cot de parerea "avizata" a celorlalti. Nu zic ca dramele voastre sunt mai putin importante decat a mea, insa am impresia ca nu intelegeti exact punctul meu de vedere, de aceea am facut pledoaria asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu va iubesc asa cum sunteti si sper ca si voi sa ma iubiti asa cum sunt (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by Teocris: Aug 30 2012, 02:58 PM |
|
|
![]() ![]()
|
|
Mai intai: am criticat toaleta pe care si-a ales-o la talia ei si nu talia tipei din poza;felul in care le-a asortat era nepotrivit,bineinteles ca dupa pererea mea;de asemenea am vorbit de gustul,poti fii slaba si sa arati o r i b i l daca nu ai bun gust,simt estetic asa cum am zis.Tipa din poza Dianei este grasa,are sex-appel ,nu numai indrazneala si bun gust ptr a-si potrivi hainele.Nu vreau sa mint,sa magulesc,mi-am spus parerea de toaleta respectivei;daca vrei sa auzi doar lucruri frumoase,dar mincinoase,eu nu sunt persoana potrivita;ignora-mi comentariul,nu ma lua in considerare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
In al doilea rand asa cum am spus toata viata am tinut diete,mama a fost grasa de la 25-30 ani,mica de statura si n-am vrut sa arat ca ea;de aceea am fost pur si simplu terorizata de acest gand,fapt ptr care m-am tinut de tot felul de diete ,aerobic;s-a intamplat ca am fost operata ac 6 ani,am fost imobilizata o perioada,merg la tratamenet anual si a trebuit sa intrerup orice program de aerobic,pot doar innot si acela la 29-30 grade;merg la mare dar nu pot intra in apa,mi-este prea rece;a intervenit si o alta problema de sanatate si trebuie obligatoriu sa dau 15 kile jos.Deci cunosc f bine starea de a fi supraponderala si teama de a nu se agrava. In al treilea rand,imi place modelul ales de tine,se potriveste,este sexi rochia,culoarea,indrazneata,esti f bine in aceasta toaleta,bine accesorizata,discret,nu-mi place ca rochia este prea lunga,cred ca 10-15 cm mai scurta ar fi fost mai indicat,dar stiu la nunta majoritatea rochiilor sun lungi si mi-ar fi placut cu mai multa largime sub piept. Te rog sa crezi ca ceea ce ti-am spus este modul meu critic de care nici chiar eu nu scap,mi se spune ca" sunt prea aspra cu mine",asa sunt eu si scuza-ma ca te-am suparat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Mel, nu voi continua aceasta discutie pentru ca nu vreau sa ma cert cu tine. Cum bine ai spus, fiecare are parerea lui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hai s-o lasam asa cum a cazut si sa revenim la subiect (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://media-cache-ec2.pinterest.com/upload/20055160811651988_ZhUGyjfE_f.jpg) PS Am sters pozele personale. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Diana, nu mai plange! O sa slabesti din nou, ai sa vezi. Trebuie doar sa crezi ca poti si sa te tii de o dieta care-ti prieste. Eu sunt in aceiasi oala. Ma simt ca dracu la 65 de kg dar poate m-oi mobiliza odata! :*
Teo, bafta in continuare! Sa dai jos si cele 8 repuse si mai mult decat atat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ideea e sa fim pozitive, cum am putut o data mai putem si a doua oara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Stiu ca m-am gasit eu Zen sa scriu aici, eu care sunt mereu depresiva de fel... In ultima vreme insa, m-am mai relaxat si am renuntat la toate "prietenele" de club/restaurant si uite-ma acum singura cuc in casa si pe net. Mai bine asa decat sa ies si sa ma simt aiurea cu ele. Ies cu Sisterella, mai nou, macar ea m-e sora si nu ma lasa la greu si nici rautacioasa nu e fara motiv. A, si o mai vizitez pe D (cand ajung in Otopeni si e si ea disponibila). Cam aici se termina lista mea cu prietene (prietena) + sora. This post has been edited by Stiletto: Aug 30 2012, 06:02 PM |
|
|
![]()
|
|
Si mie mi-a placut cum era Teo la nunta, am spus si pe fb treaba asta! Croitoreasa ta a facut o treaba minunata, chiar i-a reusit si iti sta perfect in outfitul ala!
Si eu am aceeasi problema cu Mel: mama supraponderala, lucru care i-a afectat sanatatea... si nici eu nu vreau sa fiu "mare" din acelasi motiv cu Mel si mama chiar ma incurajeaza sa slabesc si sa am o greutate normala. Teo, nu am vrut sa te jignesc sau sa te supar, te iubesc mult, mult prea mult ca sa te fac sa suferi. Pur si simplu am spus ce simt eu. Si imi pare rau daca ai crezut ca fac vreo referire la tine. Din pacate asa ma simt: naspa! Rochia asta rosie imi place, dupa cum imi place si palaria la nebunie (am eu o fixatie cu palariile, tot de la mama mi se trage!) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In ceea ce priveste chestiile lalii: nu sint de acord ca o femeie plinuta/grasuta trebuie sa poarte "lalaisme" pentru ca o fac sa para si mai mare. Pur si simplu e nevoie de haine pe masura.Daca pui o pinza de corabie pe tine, e normal sa te ia oamenii drept vas de croaziera dupa aia! Iar cu pantalonii 3/4 nu m-am impacat nici cind aveam o greutate normala, pentru ca daca ai sub 1,70, asa, ca mine, te fac sa pari si mai mica! De-aia eu sint de parere ca sint buni numai pentru fetele/femeile inalute bine. E doar parerea mea. Dupa cum nu o s apot purta haine decoltate niciodata, pentru ca nu am sini pentru ele! Uite o rochie de dupa-masa sau de iesit in oras, daca i se schimba centura, care mie imi place! (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/plus-size-petite-clothing-womens.jpg) Si asta imi place! Poloverul uni, inchis, peste rochita inflorata, "taie" din latime si imaginea de ansamblu e super-dulce! Insa i-as fi sugerat o pereche de incaltari cu toc ca sa fie perfectacombinatia de la un capat la altul! (IMG:http://farm3.static.flickr.com/2759/4316245570_70f7c5c10a.jpg) Sisterella va fi mereu Sisterella si te va iubi indiferent cum esti, Bia! Esti asa de norocoasa ca o ai! Chiar, cind mai vii pe la noi? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pai sa vb cu mister, ca e si el pe meleaguri mioritice. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:21 PM |
|