![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Si eu sunt intr-o perioada din asta de "termita" (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) mai dau o tura pe la frigider:zzzzzzzzzzzzzzz rad tot. Cum vad mancare, pac! se activeaza termita: zzzzzzzzzzzzz zzzz (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hai ca esti simpatica! Eu nu sint termita, sint pofticiosul de serviciu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu la stres as manca doar Pizza si Fast Food. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci nu sunteti singurele...
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 82 Joined: 13-November 12 From: Bucuresti Member No.: 11,509 ![]() |
- imi "crosetez" si eu fatza. nu stiu exact la ce v-ati referit voi, dar eu incercand sa scot un cosuletz reusesc sa fac o ditamai buba. (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)
- imi plac mult sarmalele la ocazii dar, spre disperarea gazdei (ca nu le fac eu) care ma serveste, dezvelesc continutul din foile de varza, pe care le cladesc undeva in farfurie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - verific de mai multe ori daca am inchis gazul si usa dupa ce am plecat sau daca n-am uitat nimic intr-un loc din care plec (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) - verific cam des (mai ales daca ma aplec) sa nu mi se vada chilotii aiurea deasupra de blugi, la spate (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) . haha ce smiley - vara, cand mai port pantaloni scurti, incerc sa ma asez pe scaunele din metrou sau terase doar cu fundul, care e acoperit de pantalonasi, ca sa nu ma ating cu pielea picioarelor de scaunele respective (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ; si cred ca arat de parca stau atarnata, nu asezata (IMG:style_emoticons/default/spider.gif) i - mananc numai prostii in general. si am si eu un obicei "dragut" sa dau iama in frigider la miezul noptii, cu pofta de friptura (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:16 PM |
|