IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 23 24 25 26 27 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLIII, Cafeneaua eLady. Loc de stat la cioace
albinuza
post Jan 9 2012, 04:32 PM
Post #241

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna ziua!
Am inceput munca azi si deja sunt foarte scarbita! AM zis ca vin cu forte noi dupa sarbatori, dar se pare ca nu! Eeee tre sa mai rezist 8 luni!!
Foarte frumos Teo ca ai gasit o pe prietena ta!
SI incepe iar viata de femeie cu barbat acasa. Facut mancare si din astea! Damn!! Nici pentru asta nu sunt pregatita! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Jan 9 2012, 04:43 PM
Post #242

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Albi, poate anul asta va aduce o schimbare in bine cu serviciul tau (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Cat depre viata cu barbat acasa, ia aminte: cum il inveti asa il ai! Nu-l menaja de la treburi si nu lua asupra ta tot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 9 2012, 05:42 PM
Post #243

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Subscriu la ce a spus Teo! Sa nu faci greseala sa ajungi ca mine - acuma face, insa cu taraboi...

+Quote Post
Teocris
post Jan 10 2012, 12:06 PM
Post #244

V.I.P.

Helo!

Ce faceti?
Martea e cea mai naspa zi din saptamana (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Mi-e somn si mi-e o lene de ma doare. Noaptea trecuta a fost foarte scurta si cu vise multe si obositoare.

+Quote Post
Diana.
post Jan 10 2012, 12:34 PM
Post #245

Fondator eLady.ro

Me too. M-am culcat de-a curmezisul patului si m-am trezit cu fundu`n sus (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Casa mi-i vraiste, masina de spalat vase a pocnit si am un gind destrabalat sa chem femeile de serviciu din complex sa imi faca curat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jan 10 2012, 02:51 PM
Post #246

V.I.P.

Buna ziua! Eu pe metereze!
Eu nu am nimic cu martea! imi place si mai mult daca e 13! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sper Teo sa se intample ceva bun, ca leasin aici de nervi!!
DI pai cheama femeile, ce te tine?
Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 10 2012, 03:15 PM
Post #247

Fondator eLady.ro

Nu le-am vazut azi, aia ma tine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu fac azi o friptura de porc arista si-mi chem vecinii la masa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Daca nu le place, ii sparg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Teocris
post Jan 11 2012, 10:26 AM
Post #248

V.I.P.

Si de ce sa nu le placa? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Parca te vad cum ii pazesti cu un facalet sa manance tot din farfurie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Mai oameni buni, miercurea asta e atat de gri de ma apasa pe suflet (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) O dreg cu o felie de cozonac si un ceai de iasomie. Vreti si voi?

(IMG:http://farm6.static.flickr.com/5069/5617072073_da3018e81f.jpg) (IMG:http://nebuloasa.info/wp-content/uploads/2011/11/ceai.jpg)

+Quote Post
albinuza
post Jan 11 2012, 11:18 AM
Post #249

V.I.P.

Neata! Da de ce e gri Teo? Da e bine cum o dregi!
Di, cum fu friptura?
Eu am pus benzina azi dim si era sa plang la pompa! 11 litri cu 20 de euro!! e 1,74 benzina! O sa o iau pe jos in curand!
Aseara am facut o ciorba la plita, pentru ca mi s a terminat butelia in mijlocul ciorbei! 3 ore a durat nu mai mult!!
As vrea si eu niste cozonac!!
Va pup si o zi faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 11 2012, 12:31 PM
Post #250

Fondator eLady.ro

Neata!
Probabil ca e innorat la Teo, Albi.
Si la mine e la fel, e innorat insa soarele mai iese din cind in cind, asa ca e ok.
Azi am o zi full. Si am hotarit ca la sfirsit de saptamina sa chem femeile. Sin cucoana or what?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Fie vorba intre noi, pentru hardughia asta asa avea nevoie de doua zile pentru lustruit si smotru, doua zile dupa care as fi frinta si m-as simti bolnava. Numai baile de lustruit sint 3 la numar. Nu mai zic nimic de mobila de bucatarie, geamuri, geamurile de la exteriorul balcoanelor (marginile sint din sticla si balustradele din inox, 3 balcoane dintre care unu e imens), geamurile casei, geamurile de la scari, usile samd.
Asa ca le chem si mie imi ramine de dat cu aspiratorul, sters praful, spalat perdelele, facut ordine si curatenie in dulapurile cu haine, plus dulapurile din bucatarie, plus dezghetatul ambelor frigidere- si astea o sa imi ia mai mult de o zi, cu siguranta.

In alta ordine de idei, tocmai am aflat ca datina cu "sa nu speli doua saptamani de la Boboteaza, ca e pacat", e doar un obicei babesc, ca nu exista nicaieri in sfintele canoane o asemenea interdictie. Na! Concluzie? Pot spala linistita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 23 24 25 26 27 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 11:09 AM