IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

17 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Testul Papanicolau, Bine de stiut pentru sanatatea noastra
ToothFairy
post Jul 4 2008, 10:17 AM
Post #131

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Da, si eu am avut candida si mi-a recomandat medicu`( clotrimazol daca nu ma insel) sa imi iau si pentru mine si pentru el...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Alina
post Jul 9 2008, 05:15 PM
Post #132

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,211

Buna fetelor! Sunt noua pe acest forum. Si eu ca si voi ma confrunt cu probleme ginecologice. Astazi am fost la un control gincologic, insemnand: control normal, Papanicolau si lama. Urmeaza sa merg maine la o ecografie pelvis sa vad cum sta treaba. De fapt care e problema mea: de cateva luni in ziua 20-21 de ciclu am o usoara scurgere maronie pana in ziua 30 de ciclu cand incepe sangerarea propriu-zisa. Intr-un final am ajuns la medic pentru ca nu e in regula ce se intampla cu mine. Ce nu i-a placut doctoritei a fost faptul ca atunci cand mi-a prelevat probele pentru Papanicolau mi-a sangerat colul. Sunt foarte speriata... ma gandesc la ce e mai rau ( cu toate ca ar trebui sa fiu optimista...dar la cate sunt in ziua de azi...nu prea mai pot sa stau linistita). S-a confrunta vreuna dintre voi cu o asemenea problema? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
viviana31
post Jul 16 2008, 12:24 PM
Post #133

Contaminat
*

Member No.: 4,269

rezultatul la papanicolau mi-a iesit 2-3.e grav?
ce inseamna?imi doresc foarte tare un bebe credeti ca o sa am probleme

+Quote Post
lxn
post Jul 16 2008, 05:17 PM
Post #134

Musafir

Viviana, 2-3 este undeva intre "bine" si "mici semne de intrebare". Nu-ti putem spune noi ce si cum pentru ca medicul tau ginecolog stie ce rezultate au iesit la control si tot el stie sa-ti interpreteze rezultatele analizelor. E cel mai bine sa-i ceri toate lamuririle de care ai nevoie pentru a sta linistita. Iti va da un tratament daca este cazul, daca nu, inseamna ca totul este bine. Cat despre bebe, tot el te poate lamuri (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Multa sanatate!

+Quote Post
adriana18
post Jul 18 2008, 09:11 PM
Post #135

Contaminat
*

Member No.: 4,287

Buna.Am si eu la voi o intrebare:Mama mea a fost depistata la testul papanicolau cu C3 si infectie cu HPV,are numeroase hematii,inflamatie marcata.Spuneti-mi si mie va rog e grav?se poate trata cu medicamente sau doar prin interventie medicala.

+Quote Post
letta78
post Aug 28 2008, 12:42 PM
Post #136

Contaminat
*

Member No.: 4,570

Salutare fetelor.
E prima oara cand intru pe forum.
Am o problema legata de Pap.Nu am avut niciodata probl.legate de gineco.Sunt genul care isi face mereu control, analize, etc.
Ideea este ca nu am ajuns niciodata sa-mi fac Pap.Am avut de curand o probl. si dl.Doc mi-a recomandat sa-l fac urgent.Aveam colul iritat si am sangerat.Am luat rezultatul azi si a iesit C2.Din cate am inteles eu ar fi cam OK.Probl. e ca nu inteleg de la ce am sangerat si de ce s-a inflamat colul.HPV este absent ,alti fungusi nu am gen Chlamydia, Candida, Trichomonas.
Am luat si un tratament antiinflamator cu Zanocin ,Metronidazol si ovule Klion.
A ramas sa merg la un nou control saptamana viitoare cu aceste rezultate si ,din cate am inteles trebuie sa-l refac ( Pap) dupa 2 sapatamani.Voi ce credeti?
Ce ma puteti sa ma sfatuiti?
Sunt un pic confuza.
Multumesc

+Quote Post
any
post Aug 29 2008, 07:48 PM
Post #137

Contaminat
*

Member No.: 4,584

buna! am si eu o intrebare. am 16 ani si am veruci pe degete, pe care acum sunt in proces de vindecare, dar cu greu. Intrebarea mea este, daca am visul acesta se poate extinde? (mentionez sunt virgina si nu ma masturbez). este posibilitatea ca la varsta asta sa fac si eu cancer de col uterin in cazul in care se extinde? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) astept un raspuns, va multumesc.

+Quote Post
Diana.
post Aug 29 2008, 07:59 PM
Post #138

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu iubita,stai linistita. Daca ai nedumeriri de acest gen ar fi foarte bine sa vorbesti cu mami tau si sa mergeti impreuna la un medic pe care sa il intrebi tot ce vrei tu.
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi!

+Quote Post
mititik
post Aug 29 2008, 11:38 PM
Post #139

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Verucile de pe maini nu au legatura cu cele genitale, asa ca poti sta linistita.

+Quote Post
vita
post Sep 12 2008, 07:41 PM
Post #140

Contaminat
*

Member No.: 4,688

QUOTE(idd @ Feb 14 2006, 08:51 AM) *
Didilica, fara a vrea sa te sperii, un C3 suna putin suspect.Nu inseamna ca musai e ceva "rau" acolo, dar ar trebui investigat ceva mai amanuntit, in primul rind printr-o colposcopie, apoi daca e cazul, printr-o biopsie.Nu stiu daca ai facut sau ti s-a propus sa faci si aceste investigatii.De asemenea se impune un test HPV si o tipizare de HPV in acest caz.Este bine sa le faci cit de curind, daca inca nu le-ai facut.Sint cazuri cind C3-ul se remite prin simplu tratament local, naturist, cu spalaturi sau ovule, se transforma in C2 sau C1/2.Dar daca acest tratament nu da rezultat atunci se impune o solutie chirurgicala - de obicei se practica o electroexcizie cu ansa.Nu este o interventie foarte greu de suportat si se face cu anestezie locala.Daca HPV ti-a iesit pozitiv trebuie sa iti intaresti imunitatea prin tratamente specifice, sint multe tratamente naturiste care dau rezultat, dar sint de lunga durata si trebuie sa te tii de ele.Daca mai vrei informatii suplimentare imi poti scrie pm sau pe mess(yahoo).

buna,

am citit raspunsul tau si as fi si eu interesata de acele tratamente naturiste care intaresc imunitatea.
multumesc anticipat!

SANATATE TUTUROR!

+Quote Post

17 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 02:48 AM