![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Merci mititik ..chiar is happy!
chiar ca aiurea Altheea...eu gasisem pe net o lista cu interpretarea rezultatelor pt Papanicolau...ca imi faceam probleme ca nu are cine sa mi`o interpreteze analiza...dar era deja pe fisa scris PAP I fara modificari celulare maligne.. si a fost si asistenta draguta si a zis ca au iesit bine... apropo,felicitari pt rezultat Altheea ! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Mercic Empty, si tie la fel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Si eu am gasit interpretarile pe net, plus mi-am intrebat si medicul de acum. Am aproape 10 ani de cand il fac regulat, am si buba mare pe creier ca mi-am pierdut o fiinta foarte draga care poate ar fi fost salvata daca facea banalul pap test la timp.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
D-asta m-am dus si eu sa mi`l fac...am avut o matusa care a murit din cancer de col... asa ca mai bine sa prevenim...stiind ca in bagaju` genetic exista riscu`.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Exact, tot de col uterin... si mai apropiata decat matusa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Si eu tot la bagajul genetic ma gandesc mereu. E bine ca macar noi n-avem implantata frica si rusinea de ginecolog
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fratilor, sa va spun ce-am patit.
Mi-am facut in mai programare la medicul meu ginecolog pt o consultatie si un test Papanicolau. Buuun! M-am prezentat sambata la ora 10:30, i-am explicat care-i scopul vizitei mele...ok...m-a consultat, mi-a spus ca-i totul parfum de frezii...si atat! Cica nu-i nevoie sa mai fac testul. Pai cum vine asta? Are habar careva cum e treaba asta, cu absenta motivata la Papanicolau?! Ca eu n-am inteles! Pai daca eu vreau sa-l fac, de ce nu mi-l face? Poate sa-mi dea cineva o explicatie pana ajung la med de familie si ii zic vreo doua de dulce de medicii din RO? M-am gandit! Ma duc totusi la medicul meu oncolog (nu va speriati, da' am mare incredere in el) si-l rog sa-mi recomande un med ginecolog bun. Mai incerc o data, fir-ar sa fie! This post has been edited by dr_wise: Jun 11 2008, 10:51 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Un tampit, doftoreaso! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Am o colega care are probleme - ii vine ciclu din cand in cand, bufeuri de-alea de la mama lor, astea printre altele. La toti medicii ginecologi la care a fost pana acum n-a rezolvat nimic. De fiecare s-a rugat sa-i faca o analiza a hormonilor (pe care ar fi platit-o din buzunarul ei oricum) si toti i-au spus ca nu-i nevoie. Acum a dat din greseala peste o tipa care-i tinea locul ginecologului ei si prima intrebare pe care i-a pus-o a fost cum sta cu hormonii si a facut ochii cat doua cepe de cal. 1-1 cand a auzit ca nimeni nu s-a sinchisit de treaba asta. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Corectez...o tampita!
Pai de ce nu s-a dus domle la un endocrinolog?! Aia ce sa faca, sa someze? Hotarat! Ma duc maine la Medicover si vad daca au oferta pt testul Papanicolau. Daca da, actionez! Nu ma las! M-au intaratat!!! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Testul pap e "obligatoriu" si gratuit o data pe an. Asta daca sunteti sanatoase, daca nu ... de cate ori trebuie!
S. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
scorpi poti sa scoti si ghilimelele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
le facem noi obligatorii desi pe mine una tare ma enerveaza "acele" 5 minute. oftez (involuntar) din toti rarunchii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) doftoreaso, n-am mai auzit asa ceva. sa mergi pt un test si sa nu ti-l faca ... am o explicatie "savanta" are dansa vedere microscopica, te-a evaluat dintr-o privire. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 113 Joined: 12-June 07 From: dallas Member No.: 1,785 ![]() |
o explicatie pentru care poate nu a vrut sa-ti faca testul este daca nu ai parteneri multiplii care sa nu fi avut si ei alte partenere... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ok, stiu, aiurea exprimare, da' ma grabesc, si stiti ce vreau sa zic:)
nici mie doctora mea (o americanca la o clinica din bucuresti) nu ma sfatuieste sa fac pt ca nici eu nici mandrul meu nu am avut ati parteneri...eu mi l-am facut totusi de doua ori pana acum, dar cred ca nu ma mai grabesc sa mai fac unul, mai ales ca nu am nici antecedente... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 08:30 AM |
|