![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Dupa o reteta de pe un blog de pe care era musai sa fac ceva luna asta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nu stiu de reteta de la jamie, dar acum nu mai am frica de ele si o sa experimentez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Iaca reteta de care spuneam: Reteta de pancakes
Am descoperit motivul pentru care nu ai fost incintata de pancakes, aluatul a fost prea gros si de-aia au fost groase. Al lui Jamie e mai fliu-fliu si crede-ma ca sunt foarte, foarte bune. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu le-am incercat pe toate si tot nu-mi plac! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imi plac cele frantuzesti, Crepes, pe care le facem si noi in Romania.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu vreau sa fac crepes souzette! Nu stiu cind, dar o sa fac!
|
|
|
![]()
|
|
Neataaa!
Teo, la multi ani pentru aniversarea de ieri! Azi e luni... nasoale mai sint zilele de luni! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Multumesc Diana! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am avut o zi minunata! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Buna ziua la toata lumea! Va anunt cu mandrie mare ca sunt mamica de pestisor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Junioara, de cand a descoperit piscina deschisa aproape de blocul nostru, ar sta numai in apa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ii cam munceste instructoarea si nu le da deloc ragaz, dar daca vedeti ce mult s-a schimbat junioara mea, atunci imi veti da dreptate sa fiu asa mandra (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Merge la inot de la inceputul lui decembrie, deci acum este un pestisor cu experienta (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Merge in continuare si la dans sportiv, pentru ca nu vrea sa renunte la el. In mai are spectacol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lauda nu miroase a bine, dar cum sa nu ma laud cu un pestisor care face dans sportiv? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) S-aveti o zi minunata! |
|
|
![]()
|
|
Lasa sa-i munceasca, fac corp frumos, ce face inotul pentru rup nu face nici un alt sport! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Si dansul e frumos, asa ca ai de ce sa fii mindra, nu des intilnesti pestisori dansatori (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Melodia zilei <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/lAZgLcK5LzI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara ladies!!
Teo, la cat mai multi ani fericiti impreuna!! Si fii mandra de pestisor ca asa tre sa fii! Eu nici azi nu am facut nik la munca, si se pare ca o sa o mai lalai o perioada buna asa, pentru ca, aparent, nu ma mai duc pe postul pentru care am fost angajata. Si nu stie nimeni unde o sa ma duc!... Weekendul viitor ma mut. Mi e groaza de mutat cu tot calabalacul!!! Voi cum ati inceput saptamana? |
|
|
![]()
|
|
Neataaaaaaa! Ce zi frumoasa (a se citi de rahat, ca e marti!)
Bea cineva cafeaua cu mine? (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/cafea_zpsdb66777d.jpg) Albi, da` te duci in continuare, nu? Ai cerut sa faci ceva? Partea cu mutatul e nasoala, insa trebe facuta. Nu te invidiez deloc. La noi tot ploua... ma omoara ploaia asta! Nu se mai termina! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 10-January 13 Member No.: 11,595 ![]() |
Daca nu esti selectiva si-mi promiti ca nu intri in depresie din cauza ploilor, o beau eu...nu de altceva, dar doua in depresie ar fi prea mult! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:36 PM |
|